Kimran Assi

 NETFLIX
Začuđujuće

Oni koji su gledali dokumentarac "Sweet Bobby" pitaju se gdje je danas Simran Bhogal i koji je njezin motiv. Evo što se sve zna

Spoiler Alert! Ako još niste, a ipak namjeravate pogledali nevjerojatan Netflixov dokumentarac, nemojte čitati ovaj tekst.

Spoiler Alert! Ako još niste, a ipak namjeravate pogledali nevjerojatan Netflixov dokumentarac, nemojte čitati ovaj tekst.

Oni koji su pogledali Netflixov dokumentarac "Sweet Bobby: Lažnjak iz noćnih mora" o kojem je Gloria pisala, i nakon samog kraja filma i razrješenja misterija, imaju hrpu pitanja. Kako je Kirat Assi, očito inteligentna, suvremena žena mogla povjerovati u sve "Bobbyjeve" priče"? Kako je mogla gotovo cijelo desetljeće biti u tako intenzivnoj vezi s muškarcem kojeg nikad nije vidjela i pristala udati se za njega? Ok, ako je Kirat bila slijepa od zaljubljenosti, kako njezina majka ili nećakinja koje su znale za vezu nisu ništa posumnjale? I, najveće pitanje - što je potaknulo njezinu sestričnu Simran na taj čin?

Simran Bhogal, Kiratina sestrična zapravo je stvorila oko 60 različitih lažnih profila na društvenim mrežama kako bi započela i devet godina održavala svoju složenu mrežu laži.

Simran nije sudjelovala u snimanju dokumentarca i odbila je intervju, navodeći da je cijela priča privatna obiteljska stvar koja je počela dok je bila još u školi. Nakon neuspješne policijske istrage, Kirat je pokrenula građansku tužbu protiv Simran, koja se privatno ispričala i isplatila odštetu. Unatoč isprici, Kirat je ponovno otvorila policijski slučaj, želeći pravdu za godine manipulacije i emocionalne kontrole kojima je bila podvrgnuta. Njezine godine više ništa ne može vratiti, kao ni olakšati bol koju je živjela, ali što je sa Simran?

Evo u kojem je smjeru, prema pisanju britanskih medija, njezin život krenuo nakon što je razotkrivena, s tim da je u dokumentarcu Bobby otkrio da mu je, kad ga je nazvala, rekla da će tek odlazak na psihoterapiju moći rasvijetliti razloge zbog kojih je činila to što je činila:

Tko je Simran Bhogal?

Simran Bhogal je razotkrivena kao osoba koja je prevarila Kirat Assi, predstavljajući se kao Bobby tijekom njihove višegodišnje veze. Njezina uloga saznala se nakon što je Kirat unajmila privatnog istražitelja da pronađe Bobbyja, što je dovelo do otkrića da pravi Bobby nije imao pojma o "njihovoj vezi". Sljedeći dan, Simran je priznala da se cijelo vrijeme predstavljala kao Bobby.

Gdje je ona sada?

Simran Bhogal je kontaktirala ekipa filma, ali nije više aktivna na društvenim mrežama. U listopadu 2021., MailOnline je izvijestio da Simran živi s roditeljima u sjeverozapadnom Londonu i vodi prilično povučen život.

image

Scena iz dokumentarca

NETFLIX

Je li Simran sudjelovala u dokumentarcu "Sweet Bobby"?

Simran nije sudjelovala u dokumentarcu, odbila je intervju, a lice koje vidimo u filmu je lice glumice, a ne njezino. U izjavi za Netflix, Simran je naglasila da se radi o događajima koji su započeli dok je bila još u školi. Također je sličnu izjavu dala ekipi koja je radila podcast o ovom slučaju, a koji je prethodio filmu. Tada su se producentima podcasta obratili odvjetnici koji su poslali sljedeću izjavu u ime Simran:

"Ovo je obiteljski spor koji se tiče događaja koji su započeli prije više od deset godina, dok sam bila školarac. Što se mene tiče, ovo je privatno obiteljsko pitanje koje je riješeno. Snažno se protivim brojnim neutemeljenim i ozbiljno klevetničkim optužbama koje su iznesene protiv mene, kao i dijeljenju privatnih detalja u medijima."

Je li Simran Bhogal bila tužena zbog catfishinga?

Nakon neuspješne policijske istrage, Kirat je podigla građansku tužbu 2020. godine, nakon čega se Simran privatno ispričala i platila odštetu. No, Kirat je ponovno otvorila policijski slučaj.

Je li Simran Bhogal zaposlena?

Prema podcastu, Simran je bila zaposlena i uspješna - 2018. je imenovana na funkciju potpredsjednice u Barclays banci, ali više ne radi tamo.

Linker
18. listopad 2024 20:23