LUKA NIžETIĆ
NOVA GLORIA

Ljetne strasti na Visu: Viktorija Rađa govori nam o braku s legendarnim košarkašem i trojici sinova

Pred kamerom pjevača Luke Nižetića bivša misica dokazala je da je i danas jedna od najljepših žena u Hrvatskoj, a u intervjuu govori o braku s legendarnim košarkašem Dinom Rađom, odgoju sinova, vježbanju, ali i gladovanju.

Pred kamerom pjevača Luke Nižetića bivša misica dokazala je da je i danas jedna od najljepših žena u Hrvatskoj, a u intervjuu govori o braku s legendarnim košarkašem Dinom Rađom, odgoju sinova, vježbanju, ali i gladovanju.

Viktorija Rađa jedna je od onih sugovornica s kojom je uvijek gušt razgovarati, prvenstveno zato što ne bira riječi i posve je iskrena. Tako je bilo i ovoga puta tijekom intervjua za Gloriju, koji smo vodili telefonski jer s obitelji uživa na godišnjem odmoru na Visu. Ondje će se zadržati mjesec dana, a upravo je tamo pozirala bez trunke šminke ispred objektiva pjevača i fotografa Luke Nižetića. Iako su prošla gotovo tri desetljeća otkako je osvojila titulu Miss Dalmacije i bila druga pratilja Miss Hrvatske, sudeći po njezinom izgledu na izborima ljepote mogla bi se natjecati i danas, s 47.

No, ne duguje sve genima već nam je iskreno priznala kako mukotrpno vježba svaki dan, broji kalorije, a često je i gladna. Njezin suprug, proslavljeni košarkaš Dino Rađa zbog toga joj se smije jer je njemu, priznaje nam, savršena i sa 102 kilograma – koliko je imala kada je rodila njihove sinove Roka (21) i Niku (16). Bez zadrške govori i o tretmanima za zatezanje lica, koliko se boji aviona, izazovima puberteta i odgoja, odnosu s Dininim sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka te što si zamjera.

image

Viktorija Rađa

LUKA NIžETIć

„Iako sam rodila dvojicu, zapravo imam tri sina. Svi smo jako bliski. Dečki super klapaju zajedno, posebno kada nam se pridruži i Duje, onda oni zezaju tatu, a on uživa u tome. Među njima se osjećam kao princeza. Karakterno je Niko na tatu, pravi je Rađa. Roko je Đonlić, a Duje je miks mame i tate. Jako smo ponosni na njega, uspješan je košarkaš, prošlu sezonu igrao je u Italiji. Dino i ja smo karakterno različiti. Ja sam veselog duha, zabavna, a on je namćor. Kod njega vrijedi red, rad i disciplina. Stabilan je, vrhunski sportaš, savjestan i discipliniran. Takav je i Niko. Roku daj gitaru i društvo, on je sretan. Talentiran je za glazbu i željela sam da bude glazbenik”, govori Viktorija.

Cijeli razgovor s Viktorijom Rađom čeka vas u novom broju Glorije, koji je u prodaji od 17. srpnja, a u kojem ne propustite i

image
GLORIA REDAKCIJA
Linker
20. rujan 2024 02:43