Marko Braić

 INSTAGRAM
Muške priče

Domaći dečki otkrili su nam kako se pripremaju za ljeto, što ih nervira na plaži i more li i njih "ženske brige"

Tomislav Marić, Dino Petrić, Marko Braić i Hrvoje Kečkeš podijelili su s nama svoja razmišljanja o vlastitom tijelu.

Tomislav Marić, Dino Petrić, Marko Braić i Hrvoje Kečkeš podijelili su s nama svoja razmišljanja o vlastitom tijelu.

Društvo često nameće strože i specifičnije standarde ljepote za žene nego za muškarce pa su ljetni mjeseci velikom broju žena znaju biti poprilično izazovni jer im i sama pomisao na skidanje u kupaći kostim često izaziva nelagodu. Zanimalo nas je brinu li se i muškarci oko skidanja na plaži pa smo o toj temi razgovarali s nekoliko poznatih Hrvata koji su nam otkrili zamaraju li i njih male nesavršenosti i koliko vremena pridaju svom izgledu uoči ljetnih mjeseci.

"Uopće se ne brinem oko skidanja ljeti na plaži. Zapravo lažem, brinem se par mjeseci do ljeta kada krenem na neke lude dijete i odlučim paziti što jedem, izbjegavam slatko, alkohol, sve zbog čega zadržavam vodu, ali onda se svake godine dogodi ista stvar - mjesec ili 20-ak dana prije godišnjeg budu neke fešte i onda se fino jede i pije i prekrše se sve dijete i onda na plažu uvijek odem u istom stanju", iskren je glazbenik Tomislav Marić ToMa (26) koji nas je do nedavno oduševljavao svojim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

image

Tomislav Marić ToMa

INSTAGRAM

S njima se slaže i glumac Marko Braić (33) koji također kaže kako mu skidanje na plaži uopće ne predstavlja problem. "Ne pazim na kilograme. Redovno treniram tijekom cijele godine, a ne samo zbog ljeta zato što mi je zdravlje važno tijekom cijele godine i zato se ne brinem i ne stresiram oko toga", naglašava glumac. Ni njegov kolega, glumac Satiričkog kazališta Kerempuh Hrvoje Kečkeš (49) ne razbija glavu zbog izgleda u ljetnim mjesecima.

"Tamo negdje nakon tridesete sam se prestao se brinuti. Ionako ne mogu previše više učiniti jer godine rade svoje, a i nemam problem s tim i nisam opterećen time", kaže naš poznati glumac i radijski voditelj koji ipak treninge u teretani ne preskače, ali iz nekih drugih razloga. "Ne pazim na kilograme, ali idem zadnjih par godina u teretanu zato što je posao kojim se bavim dinamičan i zahtjeva i fizičke izazove i moram ostati u kondiciji. Vježbam redovito pa mi je u zadnje vrijeme i kilaža u prihvatljivim brojkama, no to nema veze s plažom", objašnjava.

image

Hrvoje Kečkeš

NEJA MARKIčEVIć/CROPIX

Glazbenik Dino Petrić (30) ne prakticira dijete prije plaže, baš naprotiv, kako kaže, jede sve. "Moram priznati da sam se malo opustio kada su u pitanju treninzi jer proteklih godinu i pol ne treniram. Sada se opet vraćam treninzima i kvalitetnoj prehrani, ali imam tu sreću da imam super genetiku pa mi za sada još uvijek prolaze i kiksevi", iskren je Petrić.

image

Dino Petrić

INSTAGRAM

Nemaju problem s kilažom niti s tim kako izgledaju u kupaćim gaćama, no nekima od njih smetaju određena ponašanja na plaži. "Ne volim kada su ljudi neuredni na plaži, kada bacaju opuške ili drugo smeće i ne volim kada netko drži ručnike po nekoliko dana i rezervira si mjesto, to me zaista živcira", kaže ToMa, a slično razmišlja i Braić. "Na plaži ne volim vidjeti ljude koji ne poštuju druge, koji zadirkuju druge, one koji zagađuju okoliš, one koji se deru i ponašaju kao da su sami", dodaje glumac.

image

Marko Braić

INSTAGRAM

Marko, ToMa i Dino priznaju da su najzadovoljniji su svojim tijelom kada vježbaju. "Najsretniji sam nakon odrađenog bencha jer su mi prsa slaba točka", napominje Marko. Dino pak naglašava i važnost pravilne prehrane. "Jedem više od tri obroka dnevno jer tada imam više energije, bolje izgledam i samim time lakše dišem", ističe Petrić. ToMa pak u šali dodaje da je najzadovoljniji kada vježba, no da to i nije često situacija. Važan aspekt dobrog izgleda je i kvalitetan san, što posebno napominje Kečkeš.

"Znate kada sam najzadovoljniji svojim tijelom? Onda kada sam odmoran. Tada sam zadovoljan svime i prihvaćam sve puno lakše. Zato se i žurimo svi zajedno na godišnji da se lijepo odmorimo, napunimo baterije i budemo zadovoljniji i sobom i svima oko nas", zaključuje glumac.

Linker
19. rujan 2024 06:49