Vesna Pisarović

 925STUDIO
DAN ZA PAMĆENJE

Briga o sebi je seksi: Vesna Pisarović otkrila svoj superpower i oduševila duetom s estradnom divom

Pjevačice Vesna Pisarović i Tamara Cameron Tajči bile su glazbene zvijezde konferencije Wolf 4.0 u zagrebačkom Petom kupeu.

Pjevačice Vesna Pisarović i Tamara Cameron Tajči bile su glazbene zvijezde konferencije Wolf 4.0 u zagrebačkom Petom kupeu.

Raznolik program, nadahnjujući govori i dvije glazbene dive po prvi puta na pozornici: Tajči i Vesna Pisarović raspametile publiku prvog dana konferencije WOLF 4.0 u Zagrebu. Njihov nastup prepričavat će se danima, a dvije glazbene zvijezde sudjelovale su i programu konferencije, te oduševljenoj publici dale misliti i priuštile mnoge teme za razgovor.

"Kako brinem o sebi? Uzimam si vrijeme za sebe, za meditaciju, za provođenje dijela dana u tišini. Nekad za to zatreba terapeut, nekad fizički terapeut, nekad liječnik, nekad coach, nekad yoga instruktor, a nekad je dovoljan divan krug žena kao danas. Inače, moja superpower je da uvijek tražim nešto pozitivno. U svakom teškom trenutku, kad sam na dnu, gledam što sam naučila i gdje me to vodi. Žaliti zato što sam pogriješila, ali idem dalje, ne želim više nositi taj kovčeg dalje sa sobom“, otkrila je Vesna Pisarović, koja je progovorila i o svojim iskustvima u glazbenoj industriji. Publici je uz ostalo otkrila kako je njen prvi album "Da znaš" odbila velika diskografska kuća.

image

Vesna Pisarović i Tajči oduševile su publiku u Petom kupeu

JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

"To je normalno za muzičku industriju, a i sad sam u sličnoj situaciji, jer moj novi album nikako da nađe svoju etiketu. Ali bit će objavljen, ako ne sad, onda posthumno... Recimo, Baby Lasagna je super primjer nekoga tko je uspio nakon što je bio odbijen. Izvrsne stvari se dogode stvarima koje su inicijalno odbijene i neprepoznate“, poručuje Pisarović, koja je koncertom zapalila publiku i pozornicu Petog kupea. Krcata dvorana Petog kupea tri je sata neumorno uglas s njom pjevala hitove iz dugogodišnje karijere, zagrijavala dlanove i njihala se u ritmovima pjesama poput "Da sutra umrem", "Da znaš", "Dolje na koljena" i brojnih drugih.

image

Vesna Pisarović u akciji

JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

A vrhunac večeri bio je kad se potpuno nenajavljena Vesni na pozornici pridružila i Tatjana Cameron Tajči, pa je publika bila počašćena nevjerojatnim duetom dviju ikona hrvatske glazbene scene. Tajči je inače inspirativno pričala o životu, glazbi, i transformaciji za ispunjen život. a uslijedili su paneli "Briga o sebi je seksi" i "Akcelerator promjene – retrospektiva", te pep talk "Atomski tjedan" Cecilije Rotim, ravnateljice Poliklinike Rotim.

image

Tatjana Tajči Cameron

JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

U razgovoru 1na1 Siniša Glumičić, specijalist maksilofacijalne kirurgije i vlasnik Poliklinike Glumičić istaknuo je da je estetika uvijek bila dio nas, ali da danas postaje opsesija.

image

Atmosfera i nastup za pamćenje

JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

"Dogodi se da dođe suprug sa suprugom kod mene i on želi nešto promijeniti na njoj. Ili roditelji s djecom na kojoj žele neku promjenu. Ako ona ili oni ne sudjeluje u tom razgovoru i ideja ne dolazi od njih samih i nema motivacije za zahvat, to se ne smije raditi“, istaknuo je Glumičić, koji je bio oduševljen konferencijom i atmosferom. Baš kao i voditeljica projekta Ana Rotim. "Stvarno sam oduševljena, sve je proteklo i bolje od zamišljenog, program je sjajan i raznolik, a puni pogodak je i zabavnim dio“, kaže Ana Rotim.

image

Vesna Pisarović otkrila je svoj superpower

925STUDIO
Linker
13. listopad 2024 10:10