ROBYN BECK/AFP/PROFIMEDIA
stižu blizanci

Zadnji tjedni do dolaska blizanaca: Hilary Swank pokazala poveći trbuščić

Oskarovka se svakodnevno divi promjenama na svom tijelu te ne krije koliko je uzbuđena što će uskoro postati majka blizanaca.

Oskarovka se svakodnevno divi promjenama na svom tijelu te ne krije koliko je uzbuđena što će uskoro postati majka blizanaca.

Oskarovka Hilary Swank i njezin suprug Philip Schneider na proljeće će postati roditelji blizanaca. Kako se njezina trudnoća bliži kraju, glumica sve češće objavljuje fotografije svog zaobljenog trbuščića i ne krije koliko je uzbuđena što se njezin dugogodišnji san o majčinstvu napokon ispunjava.

"Pećnica se zagrijava, tijesto se počelo dizati!", našalila se Swank na Instagramu uz fotografiju u sportskom izdanju na kojoj je istaknula svoj poveći trbuh. Njezini obožavatelji u komentarima su je obasuli komplimentima, a jedan od njih našalio se kako nije znao da se Swank "može toliko rastegnuti" u svom trećem tromjesečju.

image

Hilary u ležernom izdanju u svom domu

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Haha, mislim o tome svaki dan, 12 puta dnevno!", odgovorila mu je buduća mama.

Inače, Hilary je u listopadu 2022. otkrila da očekuje blizance, a prošlog je mjeseca u razgovoru s voditeljem Jamesom Cordenom otkrila nešto više detalja o svojoj trudnoći. Ispričala je kako je imala mučnine prvih 16 tjedana, a najviše je željela jesti voće.

image

Swank i Philip Schneider na dodjeli Zlatnih globusa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

“Što rade naša tijela? Imam neko potpuno novo poštovanje. Volim žene, oduvijek sam voljela žene, ali sad sam rekao - Vau, pa mi ovo možemo!’”, izjavila je tom prilikom.

Linker
21. rujan 2024 02:42