NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
SLATKE VIJESTI

Vjenčanje nakon sedam mjeseci pa prinova: Buga Marija Šimić i Matej Milošev čekaju prvu bebu

Glumica i operna pjevačica koja vodi dječje kazalište Mala scena i violončelist u kazalištu Komedija očekuju svoju prvu bebu koja bi trebala stići krajem godine, a oni dok su još u dvoje, kreću na put prema egzotičnim Maldivima.

Glumica i operna pjevačica koja vodi dječje kazalište Mala scena i violončelist u kazalištu Komedija očekuju svoju prvu bebu koja bi trebala stići krajem godine, a oni dok su još u dvoje, kreću na put prema egzotičnim Maldivima.

Glumica Buga Marija Šimić i njezin suprug Matej Milošev ovu godinu neće pamtiti samo po svojem vjenčanju, na koje su se odlučili nakon samo sedam mjeseci veze, već i po dolasku prvog djeteta. Naime, par očekuje sinčića koji bi trebao stići ove jeseni. Da je vjenčanje požurila beba znao je samo najbliži krug para koji će, prije priprema za dolazak prinove, otići na bračno putovanje na Maldive.

‘‘Odavno smo odabrali imena. Dogovor je bio da Matej bira ime za dečka, a ja za curicu. Pa kako čekamo dečka, Matej je odabrao ime, ne želim ga još otkriti samo mogu reći da je kratko i neobično, a dobro se slaže i s prezimenom Milošev. Kako sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, maleni se već počeo naveliko ritati, i danju i noću, i čini mi se da će biti prilično živahni momčić. Nadam se da će on, kao i ja dobro podnjeti dugi avionski let, jer nas onda čeka nagrada, boravak u tropskom raju. Ostajemo dva tjedna, smješteni smo u jednom predivnom resortu i baš se veselimo.‘‘, kazala nam je Buga koja koja je već spakirana za Maldive na koje kreću 24.srpnja.

image

Buga Marija Šimić i Matej Milošev

INES STIPETIĆ

No mladi supružnici već su si priuštili kratak odmor u Hrvatskoj. Nakon vjenčanja 6. srpnja u Zagrebu, otišli su u Ustrine, maleno selo na Cresu gdje Bugini roditelji Vitomira Lončar i Ivica Šimić imaju kuću. Bila je to prilika da se svi zajedno podruže, da budući baka i djed razmaze svoju jedinicu i zeta kojeg su zapravo upoznali tek pred vjenčanje, kada su u Zagreb stigli iz Kine gdje žive skoro osam godina. Malena kuća s velikim panoramskim bazenom i vrtom iz kojeg se pruža pogled na pučinu, idilično je mjesto za pravi odmor. Bajkovito i mirno okružnje trebalo im je nakon gužve oko vjenčanja koje kažu, nije bilo stresno, ali za mladu trudnicu ipak zahtijevno.

image

Zaljubljeni budući roditelji

INES STIPETIĆ

Buga i Matej poznaju se od malih nogu jer su zajedno išli u glazbenu školu, a zaljubili su se radeći na predstavi ‘‘A što ćeš ti biti kada odrasteš? Priča o ...‘‘ u kazalištu Mala scena koje ona vodi nakon što su joj se roditelji preselili u Kinu. Par nastavlja sa zajedničkim radom pa ih tako u rujnu očekuje premijera dječje predstave ‘‘Gita i skriveni svijet‘‘ u zagrebačkom HNK koju ona režira, a Matej za nju piše libreto. A nakon toga stiže im sinčić, njegov plač i gugutanje, vjerojatno najljepša muzika koju oboje jedva očekuju.

Kako je Buga Marija Šimić pronašla ljubav i dijagnozu ADHD-a okrenula u svoju korist

Par je nakon sedam mjeseci veze 6. srpnja sklopio građanski brak u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu. Iznenadno vjenčanje poremetilo je i planove njezinih roditelja koji su svoje poslove u Kini, gdje žive više od sedam godina, prekinuli i doputovali u Zagreb kako bi uz svoju jedinicu bili na njezinom najvažnijem danu u životu.

‘‘Što reći, izvan sebe smo od sreće. Sve se dogodilo nekako brzo i spontano i vjerojatno je tako najbolje. Ona više nije naša briga, od sada je gospođa i o njoj brine njezin suprug Matej‘‘, kazala nam je u šali Vitomira Lončar. Poznata glumica iz Kine je mladencima donijela i zanimljiv poklon - crvenu svilenu posteljnu s ugraviranim zmajevima koju su po njoj poslali njezini kineski prijatelji za strast i ljubav u braku.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Zanimljivi su i njihovi vjenčani prsteni jer onaj koji nosi mladenka ima ugraviran njezin broj telefona s obzirom na to da je sklona gubljenju stvari pa je njezin dragi napravio sve što se može iz predostrožnosti.

‘‘Dvojili smo hoću li na prsten ugravirati svoj ili njezin broj mobitela no eto odlučili smo da to bude njezin pa ćemo vidjeti hoće li biti od koristi‘‘, sa smijehom nam je tada objasnio Matej.

Linker
05. rujan 2024 11:27