baby lasagna

 JESSICA GOW/TT/SHUTTERSTOCK
Zaslužio je

U Zagrebu se sprema veliki doček Baby Lasagne: Nastupaju Let 3, Emilija Kokić, Tajči...

Naš predstavnik na Euroviziji je osvojio fenomenalno drugo mjesto, što je najbolji rezultat Hrvatske na tom glazbenom natjecanju od njezine samostalnosti.

Naš predstavnik na Euroviziji je osvojio fenomenalno drugo mjesto, što je najbolji rezultat Hrvatske na tom glazbenom natjecanju od njezine samostalnosti.

Nakon nikad napetije završnice Eurosonga u kojoj je osvojio drugo mjesto i time ostvario najbolji plasman Hrvatske nakon njezine samostalnosti, Baby Lasagna vraća se u Hrvatsku. Naš predstavnik koji je pjesmom "Rim Tim Tagi Tim" osvojio čitavu Europu danas bi trebao doći iz Švedske, a sada je i službeno potvrđeno kako će mu se na Trgu bana Josipa Jelačića tim povodom pripremiti spektakularan doček.

Kako su otkrili iz Grada Zagreba, koji je i organizator, u 13:00 sati trebao bi krenuti prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu - Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa bit će Miljenko Cvitković - Minja.

image
TOBIAS SCHWARZ AFP

Nakon sinoćnjeg nastupa i još neizvjesnijeg glasovanja, Baby Lasagna za Jutarnji je podijelio svoje prve dojmove, ali i otkrio kako, unatoč izmaku pobjede, nije tužan. Pritom je rekao nekoliko riječi i o dočeku koji mu se sprema na zagrebačkom glavnom trgu.

"Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu, a čuo sam i da će na Trgu u Zagrebu u nedjelju popodne biti doček, bez obzira na to što nismo pobijedili. Da, čuo sam sve to i drago mi je zbog toga, premda ne znam nikakve detalje niti glazbeni program dočeka. Ali veselim se i tome, probat ću se naspavati prije svega toga", rekao je glazbenik.

Linker
19. rujan 2024 03:48