Avril Lavigne na romantičnoj vožnju jezerom Como 

 PEDRO&ELENA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
NOVA ROMANSA

Nakon koncerta u Puli, Avril Lavigne uhvaćena u zagrljaju novog dečka

Kanadska glazbenica koja je nedavno nastupila u pulskoj Areni u sklopu europskog dijela svjetske turneje, predahnula je na jezeru Como uz nježnosti tajanstvenog udvarača.

Kanadska glazbenica koja je nedavno nastupila u pulskoj Areni u sklopu europskog dijela svjetske turneje, predahnula je na jezeru Como uz nježnosti tajanstvenog udvarača.

Nedugo nakon koncerta u pulskoj Areni, kanadska glazbenica Avril Lavigne predahnula je na jezeru Como. Zaputila se na vožnju čamcem jednog od najljepših i najromantičnijih turističkih odredišta. Vjerujući da će se uspješno sakriti pred uvijek budnim okom talijanskih paparazza, nisko je navukla šiltericu, a pogled zaklonila sunčanim naočalama. Razlog zbog kojeg se punk-rock kantautorica pokušala držati "ispod radara", nalazio se pokraj nje. Naime, plavokosi neznanac, nježno ju je grlio i zaljubljeno gledao, a u trenutku kada su pomislili da su umakli neželjenoj pozornosti, razmijenili su poljubac.

Glazbenica, koja se ovih dana nalazi na europskom dijelu svjetske turneje "The Greatest Hits Tour", odsjela je u luksuznom resortu Mandarin Oriental na jezeru, a bila je i u posjeti kod slavnih prijatelja. Naime, nakon razmjene nježnosti, glazbenica se s novim dečkom uputila u vilu Oleandra, glumca Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal.

image

Poljubili su se i zaputii prema Villi Oleandra, glumca Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal

PEDRO&ELENA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

O novoj romansi Avril Lavigne ne priča, poučena iskustvom iz prijašnjih veza o kojima se ipak ponešto doznalo. Romantičnom opuštanju uz čašu vina na bajkovitom jezeru, glazbenica se prepustila godinu dana nakon što je raskinula s Michaelom Rayem Nguyenom-Stevensonom, poznatijim pod imenom Tyga. Veza je okončana u lipnju prošle godine, nakon četiri mjeseca koliko su proveli zajedno. Čini se da joj je američki reper darovao ogrlicu vrijednu oko 80 tisuća dolara koju je, kako tvrdi izvor magazina People, pjevačica hita "Love It When You Hate Me" zadržala nakon raskida. Razlog zbog kojeg je odlučila da se više neće viđati, njena je želja da je romansa "ne zarobi".

image

Avril Lavigne u Puli

Lucija Očko/CROPIX

"Sve se svodi na to da Avril nije htjela biti "zaključana" ni u čemu. Tyga joj je pomogao da pobjegne od toksične veze s Modom Sunom", rekao je za Daily Mail njen bliski prijatelj. Naime, pjevač i glazbeni producent Mod Sun zaprosio ju je nakon deset mjeseci veze u ožujku 2022. u Parizu a da su zaruke raskinute, američki glazbenik, doznao je nedugo nakon što je Avril u proljeće 2023. viđena s Tygom u Parizu.

Avril je inače na turneji kojoj se posvetila nakon problema sa zdravljem i dugog oporavka od lajmske bolesti, pa trenutačno radi na tome da se ponovno nametne na svjetskoj glazbenoj sceni. "The Greatest Hits Tour" dolazi nakon njezine turneje "Love Sux Tour" kojom je promovirala svoj sedmi studijski album "Love Sux", objavljen 2022. godine.

Linker
20. rujan 2024 16:34