ANGELA WEISS AFP
Jedva čekamo

Na Netflix stiže blagdanski specijal sa Sabrinom Carpenter u glavnoj ulozi, poznat je i datum

Američka glumica i pjevačica svoje najveće hitove izvest će u sklopu specijala na popularnom streaming servisu, a uz nju će se pojaviti i poznati gosti.

Američka glumica i pjevačica svoje najveće hitove izvest će u sklopu specijala na popularnom streaming servisu, a uz nju će se pojaviti i poznati gosti.

Sabrina Carpenter već je dobro poznato ime u svijetu. Svojim hitovima koje ne prestajemo pjevušiti rekordnom brzinom osvaja glazbenu scenu, a za kraj godine najavila je još jednu poslasticu koju jedva čekamo. Naime, američka glumica i pjevačica koja se početkom godine proslavila hitom "Espresso" trebala bi nastupiti u blagdanskom specijalu pod nazivom "A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter", a isti će biti premijerno prikazan na platformi Netflix.

Specijal u kojem glavnu ulogu ima upravo Sabrina trebao bi biti prikazan 6. prosinca u 21:00 sat, a osim pjesama 25-godišnje zvijezde, izvodit će se i drugi vječiti blagdanski hitovi. No ni to nije sve - najavljeno je kako će se u specijalu pojaviti i drugi poznati gosti te tako dodatno obogatiti čitav program.

Uz vijest o najavljenom specijalu objavljen je i video s božićnom tematikom u kojoj se pojavljuje upravo slavna pjevačica, i to u crvenoj svjetlucavoj haljini i visokim krznenim čizmama. "Praznici su mi uvijek posebno doba u godini, zbog čega me ovaj specijal itekako veseli. Uzbuđena sam što mogu donijeti svoj pogled na blagdane, uz pjesmu i komediju", otkrila je pjevačica.

Linker
20. rujan 2024 10:03