Christian Bale i Sandra Blažić
 

 ANDREW H. WALKER/BEI/SHUTTERSTOCK
Zvijezda "Batmana"

Još jedan holivudski miljenik nije odolio ljepotama hrvatske obale: Christian Bale uživa na Mljetu

Beyoncé i Jay-Z, obitelj Beckham, Roger Federer, Brad Pitt i Christiano Ronaldo samo su neka od svjetski poznatih imena koja rado posjećuju našu zemlju tijekom godišnjeg odmora, a tom se popisu pridružio još jedan glumački velikan.

Beyoncé i Jay-Z, obitelj Beckham, Roger Federer, Brad Pitt i Christiano Ronaldo samo su neka od svjetski poznatih imena koja rado posjećuju našu zemlju tijekom godišnjeg odmora, a tom se popisu pridružio još jedan glumački velikan.

Legendarni holivudski glumac Christian Bale (50) stigao je na ljetni odmor u Hrvatsku, a dane trenutačno provodi na predivnom otoku Mljetu. Otkriveno je to zahvaljujući društvenim mrežama nakon što je na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikala objavljena fotografija s poznatim glumcem. "Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora!" napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne. Bale, koji je u siječnju proslavio 50. rođendan, uživao je u bicikliranju i to na destinaciji koju su ranije na dva kotača istraživali i Luka Modrić, Mateo Kovačić i slavni trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

Bale je poznat po svojoj metodskoj glumi i nevjerojatnoj sposobnosti fizičke transformacije za uloge. Postao je svjetski poznat zahvaljujući ulozi Brucea Waynea/Batmana u trilogiji "Vitez tame" Christophera Nolana, koja je redefinirala superherojski žanr. Njegova interpretacija kompleksnih i psihološki dubokih likova u filmovima poput "Američki Psiho", gdje je portretirao psihopata Patricka Batemana i "The Machinist", za kojeg je ekstremno smršavio, pokazuje njegovu predanost ulogama i izvanredan talent. Njegov najnoviji projekt je film "The Bride" kojeg režira Maggie Gyllenhaal. U travnju ove godine Gyllenhaan je na svom Instagramu podijelila prve fotografije sa seta filma na kojima možemo vidjeti nevjestu koju će utjeloviti Jessie Buckley i Frankensteina kojeg igra Bale. Na crno-bijeloj fotografiji na kojoj se ističu šavovi preko lica i prsa, a kroz raskopčanu košulju vide se tetovaže pokazano je kako će izgledati poznato čudovište u novom filmu. Gotovo da je nemoguće prepoznati kako se iza maske nalazi jedan od najpoznatijih glumaca. Bale i Gyllenhaal zajedno su glumili u spomenutom filmu "Vitez tame", Christophera Nolana tako da im ovo nije prva suradnja, a uz Balea u filmu će glumiti i Penelope Cruz, Annette Berving i Peter Sarsgaard, suprug Maggie Gyllenhaal.

Već 24 godine popularni glumac je u braku sa Srpkinjom Sandrom Blažić poznatijom kao Sibi, a zbog nje je prešao i na pravoslavnu vjeru. Sibi je rođena 1970. godine u Chicagu, Illinois, a roditelji su joj porijeklom iz Srbije. Prije nego što je upoznala Balea, radila je kao model i osobna asistentica Winone Ryder, što ju je dovelo u krug poznatih osoba i glumaca, uključujući Balea. Njih dvoje upoznali su se krajem 1990-ih, a vjenčali su se 29. siječnja 2000. godine u Las Vegasu. Zajedno imaju kćer Emmeline (19) i sina Josepha (10). Iako par drži svoj privatni život podalje od medija, povremeno se zajedno pojavljuju na važnim događanjima u Hollywoodu.

image

Christian Bale sa suprugom Sandrom Blažić

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
20. rujan 2024 08:55