Tomislav Krišto/Cropix
obljetnica

Buket ruža, ples i Mayla Lilly u naručju: Lana Jurčević ima tri divna razloga za slavlje

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila sretne vijesti u kojima je uvijek u centru pažnje njezina kćerkica Mayla koja je njoj i partneru Filipu donijela neizmjernu sreću.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila sretne vijesti u kojima je uvijek u centru pažnje njezina kćerkica Mayla koja je njoj i partneru Filipu donijela neizmjernu sreću.

Rasplesana pjevačica Lana Jurčević s kćerkicom Maylom Lily i buketom ruža u naručju objavila je vesele vijesti. Prvo da je cijela obitelj uspješno preboljela virozu, da ona i njezin partner Filip Kartofil slave sedmu godišnjicu ljubavi, a njihove kćerkica 9 mjeseci života.

Malena Mayla Lily na svijet je došla 23. studenog prošle godine, a pjevačica je otvoreno za Gloriju progovorila o rizičnoj trudnoći i porodu koji se dogodio mjesec dana prije termina. Zbog komplikacija u trudnoći provela je četrdeset dana u bolničkoj sobi, dijeleći svoje nade i strahove sa ženama u sličnoj situaciji. Na mjestu gdje je primila više od sto uboda iglom čuvajući trudnoću, ona i njezin partner Filip dali su si izraditi iste tetovaže, ime svoje mezimice, danas zdrave i vesele djevojčice koju Lana jednostavno obožava.

Pa s osmijehom na licu dijeli i one manje lijepe stvari kao što je mala nezgoda kada ju je Mayla s prstićem ozlijedila oko. O nezgodi koju su mnoge mame doživjele, obavijestila je prije dva tjedna i svoje obožavatelje sa - zavojem na oku. No kako bi se reklo, sve zlo s tim, glavno da slatka Mayla Lily, koja nosi ime koje simbolizira borbenost i snagu, svoje roditelje jutrom budi s najslađim osmijehom na svijetu. Kako je rekla, malena je njoj i partneru Filipu donijela neizrecivu sreću, produbila njihov odnos i prioritet im je biti zajedno. Život im se naravno, promijenio naglavačke, ali u najboljem mogućem smislu.

image

Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su sedam godina

INSTAGRAM/LALANA

Iako je Lani njezina kći trenutno centar svijeta pa joj je tako i karijera na čekanju, to ne znači da ne pjeva.

‘‘Stalno pjevam Mayli, uglavnom izmišljam pjesme, melodije i tekstove i to stvarno ide prirodno iz mene. Mislim da joj moje pjevanje nikad neće dosaditi jer iz mamine male muzičke tvornice stalno izlazi nešto novo.‘‘, rekla je pjevačica u razgovoru za Gloriju.

Linker
19. rujan 2024 09:00