MARKO MIŠČEVIĆ CROPIX
Lijepa slavljenica

Bivša sportska novinarka i TV voditeljica prisjetila se rođendana iz djetinjstva

Mila Horvat proslavila je 43. rođendan, a na Instagramu je objavila požutjele fotografije s rođendanskog slavlja iz osamdesetih, kada je bila bezbrižna i sretna djevojčica.

Mila Horvat proslavila je 43. rođendan, a na Instagramu je objavila požutjele fotografije s rođendanskog slavlja iz osamdesetih, kada je bila bezbrižna i sretna djevojčica.

Nekadašnja voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat koja je 4. lipnja proslavila 43. rođendan, na svom se Instagramu prisjetila jednog rođendana iz djetinjstva, a uz stare fotografije je napisala: ‘‘Te lude 80-te, najljepše godine‘‘. Djetinjstvo je zasigurno svima jedan od najljepših razdoblja života, razigran, radostan, bez velikih briga i problema, kojih je naša lijepa voditeljica u jednom periodu imala zaista mnogo. O svojim zdravstvenim problemima otvoreno je progovorila, naime iza nje je borba s dvije zloćudne bolesti, te nekoliko teških operacija.

‘‘Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli. ‘‘, napisala je prošle godine u veljači na Instagramu prisjećajući se teškog perioda koji je na sreću iz nje. Mila je karijeru započela u mozaičnoj emisiji ‘‘Dobro jutro Hrvatska‘‘, etablirala se kao sportska novinarka, a prije dvije godine iznenadila je javnost objavom da odlazi s mjesta urednice i voditeljice emisija vezanih uz Europsku i Ligu prvaka na Areni Sport, te napušta voditeljski posao, kao i male ekrane.

image

Na dodjeli nogometnih Oscara u društvu bivšeg nogometaša Darija Šimića

VEDRAN PETEH CROPIX

Iako je najavila odlazak iz Hrvatske, posljednji put je viđena 24. veljače kada je sudjelovala na jednodnevnoj konferenciji "Nijanse novinarstva" u organizaciji Fakulteta političkih znanosti.

Linker
20. rujan 2024 18:49