VEDRAN PETEH CROPIX
Dirljiva posveta

Anja Šovagović-Despot objavila fotografiju s kćeri Ene Begović, postala je majčina preslika, a u javnosti je rijetko viđamo

Lana Radeljak imala je svega mjesec i pol dana kada je njezina majka izgubila život u automobilskoj nesreći na otoku Braču.

Lana Radeljak imala je svega mjesec i pol dana kada je njezina majka izgubila život u automobilskoj nesreći na otoku Braču.

Od tragične smrti naše glumačke dive Ene Begović prošle su 24 godine, a na samu obljetnicu njezina kolegica i prijateljica, glumica Anja Šovagović Despot (61) posvetila joj je emotivnu objavu na društvenim mrežama. Ona je na profilu na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira u društvu Enine kćeri Lane koju je ona dobila s poduzetnikom Josipom Radeljak, samo 45 dana prije nego što je preminula.

"Jur ni jedna na svit vila lipotom se već ne slavi, jer je hvale sve skupila vila k’a mi sarce travi, ni’ će biti, nije bila, njoj takmena k’a se pravi. Na veliku Gospu u srcu s Enom i vilom njezinom", napisala je uz fotografije iz Supetra na Braču.

Podsjetimo, Ena je izgubila život na otoku nakon što je automobil u kojem je bila jedna od putnica sletio s ceste u provaliju. Ozljede koje je zadobila bile su preteške i njezin je život nažalost bio ugašen. Osim nje u automobilu su bili i Josip Radeljak Dikan, njihova kći Lana, Enina majka Tereza, a za upravljačem je Radeljakov sin Leo kojeg je dobio u braku s glumicom Desankom Bebom Lončar. On je oslobođen je krivnje, a do nesreće je došlo zbog neispravnog mjenjača.

image

Ena Begović preminula je prije 24 godine

DAMJAN TADIĆ/CROPIX CROPIX

Lana je danas majčina slika i preslika, odrasla je u pravu ljepoticu i u javnosti e imamo priliku vidjeti tek u rijetkim prigodama. Prije dvije godine je na privatnom Sveučilištu Boccana u Milanu stekla titulu sveučilišne prvostupnice međunarodne ekonomije i menadžmenta, a studij u Italiji upisala je nakon završene gimnazije u Zagrebu. Danas radi u jednoj zagrebačkoj tvrtki koja se bavi poreznim savjetovanjem čime se sama nedavno pohvalila na društvenim mrežama.

Linker
18. rujan 2024 15:06