promo

Teniska ikona Goran Ivanišević dodijelio je pehar pobjednicima sedmog HEPi turnira

Na terenima Umag Tennis Academyja, pod okriljem Plava Laguna Croatia Opena Umag, održan je sedmi HEPi turnir na kojem su Damir Neznanović i Vanja Vitezić osvojili naslov i postali ovogodišnji prvaci. U finalu ovog turnira, koji je organiziran za kupce sponzora turnira HEP Opskrbe i HEP Energije iz Slovenije, rezultatom 6-0, Neznanović i Vitezić pobijedili su Vinka Štefanića i Marija Vlahovića koji su time osvojili drugo mjesto. Nakon izvanrednih mečeva treće mjesto zauzeli su Dražen Crnković i Slavko Mađarić.

image

promo

Hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević, tradicionalno je uručio nagradu pobjednicima te uživao u druženju i razgovoru sa sudionicima turnira.

image

promo

„Pobjednici su pokazali izvanrednu borbenost i zasluženo osvojili naslove na HEPi turniru i na tome im čestitam! Zbilja je poseban osjećaj biti dio ovog događaja te me veseli vidjeti kako ovaj događaj svake godine napreduje i ponosan sam na taj doprinos teniskoj zajednici“, izjavio je Goran Ivanišević.

image

promo

image

promo

Nada Podnar, direktorica marketinga HEP Opskrbe, izrazila je veliko zadovoljstvo napretkom i razvojem HEPi turnira, kojemu je ovo uspješno sedmo izdanje.

„Ovo je već sedma godina kako smo ovdje. Kada smo organizirali prvi turnir, bilo je teško povjerovati da će se ovako nešto ostvariti, ali HEPi turnir održava se po sedmi put. Dovesti 24 igrača, od kojih je barem polovica s nama od početka, veliki je uspjeh. Ove godine smo posebno zadovoljni jer sve ide po planu – i vrijeme i organizacija su na našoj strani. Plava Laguna, kao i uvijek, pokazala je svoju sposobnost i podigla standard još više. Posebno smo zahvalni osoblju Hotela Coral, koji su naši domaćini i na neki način dio organizacijskog tima, što je jedan od razloga zašto vjerujemo da će ovaj turnir postići izuzetne rezultate te da će se svi naši ovogodišnji igrači vratiti i sljedeće godine“.

image

promo

Linker
14. rujan 2024 12:15