ANTE ODAK
Moderan dizajn

Ovo je najljepši nakit za čarobne ljetne večeri: Ručno izrađeni komadi vode vas u srce Provanse

FREYWILLE nakit iz ekskluzivne kolekcije Hommage à Vincent van Gogh pravi je odabir za ljubitelje mistike i glamura.

FREYWILLE nakit iz ekskluzivne kolekcije Hommage à Vincent van Gogh pravi je odabir za ljubitelje mistike i glamura.

Ovo ljeto donijelo je čaroliju najljepših boja i emocija uz FREYWILLE nakit iz ekskluzivne kolekcije Hommage à Vincent van Gogh. Eterične kompozicije setova Provence i L’amandier odišu snagom Van Goghove kreativnosti i potiču maštu o romantičnim šetnjama bajkovitim pejzažima južne Francuske uz neodoljivi zagrljaj zalaska sunca i umirujući šum mora.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Ovaj nakit iz seta Provence interpretira vizualne i emotivne impresije Van Goghovog remek-djela “Žitno polje s čempresima” iz 1889.godine. Umjetnički oslikani motivi na sjajnoj površini emajla protkani su zlatnim prahom u kojem svjetluca sjećanje na Vincentovu šetnju beskrajnim poljem zrelog žita. Ručno izrađeni komadi nakita prenose vas u srce Provanse, gdje tamni čempresi stoje kao stražari prirode, a plave planine i nježni, razigrani oblaci stvaraju neponovljivu harmoniju uzvišene ljepote.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Svaki detalj FREYWILLE seta Provance odiše simbolikom rasta i kretanja i slavi snagu Majke prirode. Dizajn poziva na prepuštanje ljetnim radostima kako bi protkale vaše misli najljepšim sjećanjima. Simfonija azurno plavih, smaragdno zelenih i jantarno žutih tonova idealna je kombinacija za romantičan styling tijekom ljetne večeri, ali i u svakoj situaciji kada se želite istaknuti mističnom dozom glamura i profinjenosti.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Moderan i vrlo dekorativan dizajn FREYWILLE nakita iz seta L’Amandier oživljava bujne bademove grane u cvatu, a motivi odražavaju Vincentovu fascinaciju japanskim drvorezom. FREYWILLE umjetnici inspiraciju pronalaze u nezaboravnom Van Goghovom remek-djelu “Badem u cvatu”, koje su interpretirali u dvije različite kombinacije boja. Set L’amandier turquoise je nježna, svjetlucava rapsodija tirkiznih tonova koja odiše svježinom i blagošću, dok je set L’amandier rouge éclat okupan bogatim jarko crvenim nijansama, a odiše toplinom, zavodljivošću i strašću.

FREYWILLE kolekciju Hommage à Vincent van Gogh možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, među kojima je i onaj u Zagrebu u Preradovićeva 2, a za više informacija možete posjetiti FREYWILLE online butik.

Linker
20. rujan 2024 16:56