Optika Anda - BTS

 DANICA

Dječji dioptrijski okviri ne moraju biti klasični i dosadni – Optika Anda donosi šarene i razigrane dječje modele

Dioptrijski okviri veselih boja i zabavnih uzoraka

Dioptrijski okviri veselih boja i zabavnih uzoraka

Početak školske godine donosi mnoga uzbuđenja, od pripremanja odjeće i obuće, pa sve do biranja omiljenog saveznika u učenju – dioptrijskih naočala. Odlučili smo vam olakšati izbor uz šarenu i razigranu kolekciju dječjih dioptrijskih naočala koje možete pronaći u Optici Anda.

Osim što dioptrijske naočale imaju važnu zaštitnu ulogu od pet glavnih neprijatelja vida – UV zraka, refleksija, prljavštine, ogrebotina i prašine, odabirom pravih okvira naši najmlađi biraju i svoju modnu poruku. Optika Anda donosi Anda Kids pakete s dioptrijskim okvirima na poklon.

ŠARENA I RAZIGRANA KOLEKCIJA

Djeca vole izražavati svoju osobnost, a što je bolji način za to nego s veselim i modernim dioptrijskim okvirima? Optika Anda u poslovnicama diljem Hrvatske nudi bogat izbor dječjih okvira koji će oduševiti svakog mališana.

Bilo da se radi o jarkim bojama ili zabavnim uzorcima, kolekcija dječjih dioptrijskih okvira prilagođena je dječjem stilu i udobnosti. Ponuda osigurava da svako dijete pronađe nešto što mu se sviđa, a roditelji će biti zadovoljni kvalitetom odabranih okvira.

image

Optika Anda - BTS

image

Optika Anda - BTS

Osim modernih dioptrijskih okvira, Optika Anda pruža Crizal Kids UV naočalne leće razvijene kako bi pružile optimalnu zaštitu zbog čega će roditelji biti mirni znajući da su oči njihovih mališana sigurne dok čitaju, pišu ili se igraju na otvorenom. Najbolji dio je taj što u Anda Kids paketima uz svaku kupovinu Crizal Kids UV leća na poklon dobivate dioptrijske okvire po vašem izboru iz Anda Kids paketa.

Posjetite najbližu Optiku Anda i iskoristite ovu posebnu ponudu koja kombinira kvalitetu, sigurnost i uštedu omogućujući vašoj djeci sretno i bezbrižno učenje.

Linker
13. rujan 2024 20:27