JOHN PAVLISH
Bez odlaska pod nož

Ovo su omiljeni anti-age tretmani poznatih Hrvatica

Iskusna liječnica Jelena Jakić osnovala je vlastitu polikliniku u kojoj je okupila vrhunski tim doktora, medicinskih sestara i kozmetičarki. Bave se svim vrstama kožnih problema, ali i neinvazivnim anti-aging tretmanima koji daju izvanredne rezultate.

Iskusna liječnica Jelena Jakić osnovala je vlastitu polikliniku u kojoj je okupila vrhunski tim doktora, medicinskih sestara i kozmetičarki. Bave se svim vrstama kožnih problema, ali i neinvazivnim anti-aging tretmanima koji daju izvanredne rezultate.

Iako starenje ne možemo izbjeći, određenim ga načinima ipak možemo značajno usporiti. To vrlo dobro zna liječnica Jelena Jakić, inače velika pobornica prirodnih i neinvazivnih anti-age tretmana, koja u svojoj poliklinici, između ostaloga, nudi i brojne tretmane koji uspješno "odgađaju" znakove starenja. U njezine su se ruke prepustile i poznate Hrvatice, točnije nagrađivana glumica te vrsna plesačica Daria Lorenzi Flatz, TV & podcast voditeljica i urednica Ana Radišić, TV voditeljica i poduzetnica Mirna Maras Batinić, poduzetnica Nataša Brunović te bivša TV voditelja i stilistica interijera Monika Olujić te izdvojile koji su tretmani njima najdraži.

Kada nije na kazališnim daskama ili na setu ne snima nove epizode popularne serije, Daria Lorenzi Flatz u svoj užurbani raspored redovito ubacuje i tretmane u Poliklinici dr. Jakić gdje je riješila svoj problem sa spuštenim kapcima, takozvanom blefaroplastiku gornjih i donjih kapaka, a promjena na njenom licu postignuta je Aptos nitima za zatezanje lica koji se često naziva i nekirurškim liftingom lica. Taman je krenula s tretmanima zatezanja kože tijela, posebice trbuha, i to s revolucionarnim Morpheus8 uređajem koji vole i svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Eve Longorije. Upravo je Morpheus8 specifičan po tome što koristi najnoviju i najbolju tehnologiju koja kombinira microneedling i radiofrekvenciju kako bi se koža aktivirala iznutra, a u isti vrijeme se podiže i zateže - i to bez odlaska pod nož.

image
JOHN PAVLISH

Kao anti-age metode, Mirna Maras je isprobala PRP tretman krvnom plazmom od kojega joj je koža zdrava, blistava i nakon tretmana izgleda odmorno. Poznata TV voditeljica voli njegujuće tretmane poput HydraFaciala te ZO Stimulirajućeg pilinga by dr. Zein Obagi, a tretman koji joj je promijenio kvalitetu života je revolucionarni laserski tretman za dugotrajnu redukciju dlačica - Soprano Titanium. Riječ je o tretmanu koji je u potpunosti bezbolan, a rezultati su dugotrajni. "Ovaj mi je tretman olakšao život. Tretirali smo noge i bikini regiju, te bi ga preporučila svima", kaže Mirna.

image

Dr. Jelena Jakić

JOHN PAVLISH

Kako je skoro svaki dan pred TV kamerama, Ana Radišić obožava ZO Stimulirajući piling by dr. Zein Obagi koji daje instant sjaj koži, a njegu održava skinboosterima koji hrane kožu, te HydraFacial tretmanima koji u isto vrijeme nježno čiste kožu lica i dubinski hidratiziraju, baš kao i Mirna koja se uvjerila u djelotvornost revolucionarnog laserskog tretmana za dugotrajnu redukciju dlačica Soprano Titanium koji djeluje na svim tipovima kože, kao i boji dlačica, a može se koristiti tijekom cijele godine.

Poznato lice s malih ekrana, Monika Olujić, najviše voli anti-age masaže lica. "Za očuvanje kože lica, nedavno smo počeli i s tretmanima Sukenos specijaliziranim za aktivaciju novog kolagena. Jako mi se sviđa svježina koju taj tretman donosi", dodaje ova mama trojice sinova za koju je svaki odlazak u Polikliniku vrijeme samo za nju.

image
JOHN PAVLISH

Nataša Brunović redovito sluša savjete dr. Jakić, a otkada radi tretmane polinukleotidima, koža njezinog lica je sjajnija, čvršća i blistava. Okoloočno područje, kao i područje između obrva, osvježava se povremenom aplikacijom baby botoxa, ali tretman koji je riješio njeno problematično područje vrata svakako je Morpheus8 - koji je zategnuo kožu na potpuni prirodan način.

Za sve dodatne informacije oko tretmana možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve novitete pratite i na društvenim mrežama.

Linker
06. rujan 2024 16:47