ZAKS
ZLATNI SJAJ

Neodoljiva lakoća jednog ljetnog dana kakav svi priželjkujemo: Ovo su 24 sata o kojima maštamo

Kako vi zamišljate svoj idealan ljetni dan? Naš je ispunjen zlatnim trenucima.

Kako vi zamišljate svoj idealan ljetni dan? Naš je ispunjen zlatnim trenucima.

Započela je mnogima najdraža ljetna sezona, obilježena godišnjim odmorima, u kojoj okupani suncem možemo uživati na omiljenim destinacijama i organizirati si vrijeme upravo onako kako želimo. A kako bi izgledao jedan idealan ljetni dan prepun zlatnih trenutaka? Jutra na moru su uvijek najčarobnija jer doručak s pogledom na more je neprocjenjiv, naročito kad nije užurban pa možemo guštati u ispijanju kave i voćnim zalogajima, koje će kao idealna kulisa upotpuniti šum mora i mirisi borova.

image
ZAKS

I nakon pravog malog jutarnjeg slavlja dolazi onaj najljepši dio - odlazak na plažu dok većina ljudi još uvijek spava. Vaše ljetne outfite dodatno će naglasiti zlatni nakit iz Zaksove nove kolekcije - The Golden Days. Kupaći kostim tako je dobio savršene modne partnere koji podižu svaku kombinaciju, pa i onu za plažu. Jer za dobar stil nije važno gdje ste, već kako ga ‘nosite‘ u svakom trenutku.

image
ZAKS

Plaža se polako puni, a vi ste već spremni za novo osvježenje u varijanti hladnih, cijeđenih sokova ili uvijek dobrodošle vode i voćnih zalogaja, dok vaš outfit upotpunjava nakit zlatnog sjaja, koji najbolje dolazi do izražaja na preplanuloj koži. Ima li ljepšeg od ljetnih radosti i stylinga uz nakit iz Zaksa s kojim sve izgleda tako jednostavno, ali savršeno usklađeno? Delikatni zlatni lančić s privjeskom ili pak niz narukvica vašem looku daju dašak sofisticiranosti čak i u trenucima opuštanja. Poslijepodne je rezervirano za opuštanje u hladovini borova gdje možete pročitati omiljenu knjigu ili jednostavno uživati u pogledu na more.

image
ZAKS
image
ZAKS

Ljeto volimo upravo zato što je prepuno malih, divnih trenutaka, koji nam omogućuju da se potpuno opustimo, ali i radimo ono što volimo. Svoje ljetne kombinacije upotpunite zlatnim nakitom koji se ističe kao jedan od najvećih trendova sezone. Vaš večernji outfit će biti itekako zamijećen, ako svoj nakit iz Zaksa, primjerice, kombinirate uz malu crnu haljinu s kojom će doći do punog izražaja. Uz ugodnu večeru ili omiljeni koktel zaokružite svoj idealan dan, jer upravo svi ti mali, dugo iščekivani zlatni trenuci čine uspomene koje ćemo jednako toliko dugo pamtiti i nakon odmora. Želite li pravu malu zlatnu kolekciju savršenih uspomena, važno je da ih ovog ljeta skupite što više, poput onih koje možete pronaći u Zaks poslovnicama, ali i na web shopu.

image
ZAKS
image
ZAKS

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Zaks

Linker
15. rujan 2024 07:40