ANNAZHUK GETTY IMAGES
MODNI TRENDOVI

Modni znalci otkrili su nam koji je hit komad jeseni, evo kako ga kombinirati za razne prilike

Pink košulja svrgnula je bijelu sa stilskog trona, a mi imamo ideju kako je nositi

Pink košulja svrgnula je bijelu sa stilskog trona, a mi imamo ideju kako je nositi

Sve više žena počinje osjećati otpor prema brzoj modi, jer mahnito praćenje trendova ne samo da ubija autentičnost i financijski je iscrpljujuće već je i potpuno ekološki neprihvatljivo. Umjesto da u ormaru gomilate komade kojima će i prije kraja sezone isteći stilski rok trajanja, investirajte u klasične, kvalitetne i svestrane komade, koji se mogu nositi u svim prigodama te će biti odraz vašeg mudrog i osviještenog promišljanja mode. Bijela košulja pri vrhu je te liste, no želite li svoj modni stil učiniti živopisnijim i razigranijim, odaberite njezinu pink varijantu.

Odlika pravih modnih znalaca je vještina da s jednim komadom kreiraju mnoštvo zanimljivih odjevnih kombinacija, a ružičasta košulja sjajna je baza za gomilu zabavnih i atraktivnih modnih jednadžbi. Efektna je i ima potencijal za kombiniranje s cijelom paletom boja te se odlično uklapa u poslovno, casual i večernje izdanje. Ženstveni nježno ružičasti puderasti tonovi sjajan su način da unesete dozu osvježenja u jesenske outfite kojima dominiraju zemljani tonovi te svoj "think pink" životni stav prenesete i na garderobu. Donosimo ideje kako uklopiti pink košulju u četiri sezonska outfita.

image

Chic& udobno

PRESS

Za obavljanje dnevnih zadataka i kave u najdražem društvu pink košulju kombinirajte s trapericama i mokasinkama. Želite li ovu praktičnu, udobnu i ležernu stilsku varijantu učiniti elegantnijom, podignite je zlatnim nakitom.

image

Poslovni look s pomakom

PRESS

Power dressing je nezamisliv bez savršeno krojenog blejzera - bež nijanse lijepo se slažu s blijedo ružičastim tonom košulje, a kombinaciju zaokružite elegantnom torbom i cipelama trendovske boje.

image

Seksi & ženstveno

PRESS

Kožna pencil suknja uvijek je dobra ideja, a za duplu dozu seksepila otkopčajte nekoliko gumba na košulji i obujte crvene balerinke za plesanje i minglanje po partyju.

image

Ležerna elegancija

PRESS

Ženstveni look koji potvrđuje vaš "think pink" životni stav upotpunite chic sakoom i spremni ste za izlazak nakon posla i upoznavanje novih zanimljivih ljudi.

Kako bi vaši omiljeni modni komadi još dugo i sretno obitavali u vašem ormaru, njegujte ih vrhunskim proizvodima. NILA My Pink Love tekući deterdžent pruža vrhunsku kvalitetu i učinak nudeći neusporedivu mekoću i dugotrajnu svježinu pri svakom pranju.

image

My Pink Love Nila

MY PINK LOVE NILA

Napredne formule učinkovito smanjuju statičko prianjanje, štite vlakna od trošenja i habanja, osiguravaju čistoću i imaju profinjen miris te će biti savršeni saveznik u održavanju vaših omiljenih odjevnih komada u vrhunskoj formi.


Sadržaj nastao u suradnji Gloria x Saponia

Linker
20. rujan 2024 12:07