Dora Barker/GLORIA PRODUKCIJA
LJETNI BLJESAK

U novom broju Glorije IN otkrivamo najatraktivnije svjetlucave komade, ali i predivnu plažu koju još uvijek stignete posjetiti

Novi broj Glorije IN dostupan je na kioscima u subotu, 17. kolovoza, u paketu uz Jutarnji list

Novi broj Glorije IN dostupan je na kioscima u subotu, 17. kolovoza, u paketu uz Jutarnji list

Vruća modna sezona dosegnula je svoj zenit s kolekcijama od svjetlucavih materijala koji ističu preplanulost, natječući se sa blještavilom zrelog ljeta. U trendu su i haljine od bijelog pamučnog platna te odjeća pastelnih nijansi, kao i ona vibrantnih boja koje pršte energijom. Detalje možete saznati u intervjuu sa stilisticom Barbarom Repe koja je specijalno za čitateljice Glorije IN otkrila najnovije modne tendencije te preporučila najatraktivnije kolekcije. Te je trendove predstavila riječima, ali i djelom jer je uskočila u ulogu manekenke zbog editorijala koji je na jednoj od najljepših plaža na Jadranu, bolskom Zlatnom ratu, snimila mlada talentirana fotografkinja Dora Barker.

image

Stilistica Barbara Repe otkriva trendove za kasno ljeto

Dora Barker/GLORIA PRODUKCIJA

I Nin ima predivno mjesto za kupanje, Kraljičinu plažu, koju preporučujemo za izlet, kao i ostale zanimljivosti tog sjevernodalmatinskog gradića. A ako ste na ljetovanju s najboljom prijateljicom, svoju povezanost pokažite i sličnim odjevnim kombinacijama za koje nadahnuće možete potražiti u predstavljenim stylinzima poznatih sestara influencerica kao što su kćeri holivudskog glumačkog para Demi Moore i Bricea Willisa. Zvijezde glumačke i glazbene scene imaju što za reći i o njezi kose, pa njihove savjete donosimo u rubrici ljepote, dok u rubrici interijeri predstavljamo novi dom još jedne holivudske zvijezde, Bena Afflecka.

Linker
07. rujan 2024 09:03