POLèNE
It model

U novoj Polène kolekciji pronašli smo genijalnu torbu - mijenja oblik, dolazi i u mini varijanti i jednostavno izgleda savršeno

Lansiran je novi predmet obožavanja vrhunske izrade, a ni cijena mu nije nedostižna.

Lansiran je novi predmet obožavanja vrhunske izrade, a ni cijena mu nije nedostižna.

Kvalitetna koža, precizna izrada, čiste linije i posvećenost detaljima - i sve to za sasvim pristojnu cijenu dovele su torbe francuskog brenda Polène na listu najpoželjnijih i naravno da smo se zapitali, što je novo što su nam pripremili?
Nismo trebali dugo tražiti, u novoj kolekciji za oko nam je zapeo model Cyme koji karakterizira izvrsna izrada, ali i zanimljiv oblik koji se mijenja. Tako možete učas imati sasvim drugačiju torbicu, jer se model Cyme nosi na dva načina.

image
POLèNE

Njena gotovo skulpturalna forma podsjeća na val, te sadrži nabore i nekoliko remenčića s pomoću kojih se vrlo lako postiže drugi izgled. Dakle, možete je nositi poput otvorene "košare” ili zatvorenu poput "cvijeta” s uvučenim bočnim stranama i prekriženim remenčićima na unutrašnjoj strani. Tako da smo, kako se čini, pronašli novi bezvremeni i praktičan predmet "obožavanja”, koji ni cjenovno nije nedostižan, što je itekako dobra vijest u cijeloj priči. Tako klasični model košta 380 eura, a mini 330 eura.

image
POLèNE

Cyme model načinjen od najfinije teksturirane kože koji izrađuju majstori iz španjolskog grada Ubriquea, specijaliziranog za luksuznu kožnu galanteriju, a torbica sadrži i džep s patentnim zatvaračem koji se može izvaditi.

image
POLèNE

Nova "šarmerica” s magnetnim zatvaranjem dolazi u pet vječnih, klasičnih nijansi - camel, crnoj, sivoj, konjak i kombinaciji camel ili crne kože i pamuka, koje će se odlično uklopiti u svaki styling. A ako vam se slučajno i ošteti, ne brinite, jer kako bi produžio vijek trajanja svojih komada, Polène nudi i uslugu popravka. Dakle, to je to!

image
POLèNE
image

Polène mini 330 eura

POLèNE
image

Polène torbica u kombinaciji kože i pamuka 330 eura

POLèNE
Linker
05. rujan 2024 11:23