Zarin pleteni blejzer

 ZARA
Komad sezone

Tražite savršen komad za prijelazno razdoblje? Zarin pleteni kratki sako koji spaja otmjenost s praktičnosti upravo je to

Prijelazno razdoblje uvijek nosi modne dvojbe. Kratki ili dugi rukav? Jakna ili pulover?... Jedno je sigurno - kasno ljeto zahtijeva slojevito odijevanje da se možete nositi sa svježinom jutra i večeri, kao i s toplinom dana. I premda nije lako odlučiti što će biti komad koji ćemo lako skinuti ili navući jer puloveri su pretopli, a za baloner je prerano, uvijek je dobar izbor tanko pletivo ili sako, a pogotovo komad koji ujedinjuje jedno i drugo.

image

Zara pleteni blejzer

ZARA

Baš takav je fino pleteni tamnoplavi Zarin blejzer koji s metalnim ukrasnim gumbima u obliku cvijeća izgleda prilično otmjeno, ali svejedno sjajno ide i uz traperice i običan T-shirt. Izrađen je od mješavine viskoze, poliamida s malim postotkom elastana, a njegov kratki kroj lijepo ističe figuru.

image

Zara, pleteni blejzer

ZARA

Osim uz casual kombinacije, lako se može pretvoriti u ozbiljan komad za poslovne prilike, ali i prebaciti preko elegantnijih haljina za večer. Cijena je prihvatljiva, a iznosi 29,95 eura.

Linker
17. rujan 2024 02:57