zara ljetni komplet

 ZARA
SHOPPING

Dugo, toplo ljeto provodimo u kompletima, ovo su najbolji komadi

Zavirili smo u bogatu ponudu luksuznih, ali i cjenovno prihvatljivijih high street brendova te izdvojili savršene ljetne komplete koji se mogu nositi na mnogo načina.

Zavirili smo u bogatu ponudu luksuznih, ali i cjenovno prihvatljivijih high street brendova te izdvojili savršene ljetne komplete koji se mogu nositi na mnogo načina.

Dvodijelni ljetni komadi jedan su od najvećih trendova ove sezone. I to nas nimalo ne čudi jer upravo je ovo savršeno razdoblje da "uskočimo" u razigrane i moderne stylish komplete koji se mogu nositi u različitim prigodama. Bez obzira na to provodite li ljetne dane na vrućem gradskom asfaltu ili ste ipak među sretnicima koji putuju u južnije krajeve, jedno je sigurno - odlučite li se za dvodijelni komplet, definitivno nećete pogriješiti. Najbolja stvar kod ovog outfita je ta što je on već sam po sebi stiliziran pa kombiniranje modnih dodataka poput obuće ili nakita zahtijeva minimalan trud. Popularnosti dvodijelnih kompleta također su svjesne brojne trendseterice i it djevojke koje ih ovih dana uglavnom nose kao dio svakodnevnih, ali i onih večernjih kombinacija. Tom smo prilikom odlučili zaviriti u ponudu luksuznih, ali i cjenovno pristupačnijih high street brendova te izdvojiti trendi komade koji su nas osvojili na prvi pogled.

Osim chic kombinacija koje se sastoje od stylish blejzera i suknji ili hlača, dolaskom ljeta u ponudi brendova također imamo prilike vidjeti sve više ležernih dvodijelnih setova koji su kao stvoreni za svaki dan. Dolaze u različitim veličinama, bojama i dizajnima zahvaljujući čemu svatko može pronaći komplet koji mu odgovara, a model koji se ove sezone naročito istaknuo jest komplet koji nas svojim izgledom neodoljivo podsjeća na pidžamu, a kratke hlačice na muške bokserice.

Kao jedan od hit dvodijelnih kompleta ovog ljeta bez sumnje su i pleteni setovi, a posebno su se istaknule kombinacije polo majica i mini suknji koje savršeno pristaju gotovo svakoj casual, ali i večernjoj varijanti. Tu je i neizostavni traper koji nikada ne izlazi iz mode, a posljednjih se tjedana kao must have nametnula trendi kombinacija košulje i suknje.

Osim neutralnih i monokromatskih kompleta, postoje i oni odvažniji setovi koji podrazumijevaju komade u efektnim uzorcima. Posljednjih nekoliko tjedana tako se naročito istaknuo animal print, jedan od najvećih modnih trendova ove sezone, a tu je i, dakako, neizostavni cvjetni uzorak koji je svoj povratak doživio još u proljeće.

Linker
20. rujan 2024 16:39