PROFIEMDIA
Uvijek profinjena

Sofisticirano i elegantno: Bijela satenska haljina koju nosi britanski model dokazuje da je manje ponekad zaista više

Modna ikona svojim kombinacijama uvijek privlači pažnju, a za izlazak sa svojim zaručnikom Jasonom Stathamom izabrala je nepogrešivu bijelu eleganciju.

Modna ikona svojim kombinacijama uvijek privlači pažnju, a za izlazak sa svojim zaručnikom Jasonom Stathamom izabrala je nepogrešivu bijelu eleganciju.

Poznati supermodel Rosie Huntington-Whiteley (37) uživala je u romantičnom spoju sa zaručnikom Jasonom Stathamom (56) u Nobu Malibuu odjevena u elegantnu u bijelu satensku haljinu koja ostavlja bez daha. Još jednom je pokazala svoj prepoznatljivi besprijekoran i sofisticiran stil u satenskoj haljini s visokim ovratnikom i prorezom sa strane koji otkriva njezine duge noge. Uz haljinu je iskombinirala i clutch torbicu od zmijske kože i podigla svoju zanosnu figuru parom otvorenih štikli s remenčićima. Rosie je svoju plavu kosu skupila u zalizanu pletenicu i frizuru upotpunila zlatnim naušnicama neobičnog oblika, a dojam je zaokružila oversized sunčanim naočalama i ružem boje mesa.

image

Rosie Huntington-Whiteley odjenula je elegantnu bijelu satensku haljinu za večeru s partnerom Jasonom Stathamom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kao supermodel i modna ikona, Rosie je često viđena u odjevnim kombinacijama koje ističu njezinu figuru i istovremeno odišu luksuzom i suptilnom ženstvenošću. Preferira minimalistički pristup modi, birajući odjevne komade s čistim linijama, jednostavnim siluetama i neutralnim tonovima. Njezin monokromatski odjevni stil često uključuje bijele, crne, sive, bež i tamnoplave boje, a uvijek nosi odjeću od visokokvalitetnih materijala poput svile, kašmira, kože i satena. Ovi materijali dodaju dozu luksuza njezinim jednostavnim kombinacijama, a upravo bijele satenske haljine često su njezin odabir što se može vidjeti na njezinom Instagramu gdje objavljuje fotografije u raznim kombinacijama.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Rosie je bijelu satensku haljinu odjenula i na Met Gali 2016.

image

Rosie Huntington-Whiteley na Met Gali 2016.

JACKSON LEE/SPLASH/PROFIMEDIA

Saten ima prirodni sjaj koji reflektira svjetlost i čini bijele haljine posebno privlačnima na svečanim događajima i crvenim tepisima, a bijela satenska haljina može se lako prilagoditi različitim stilovima i prigodama - može biti jednostavna i minimalistička ili bogato ukrašena, ovisno o dizajnu. Uz nju nikada ne možete pogriješiti pa smo za vas napravili odabir bijelih satenskih haljina koje možete pronaći na najpoznatijim stranicama za kupovinu odjeće.

image

The Row svileno-satenska haljina (4,110 eura)

NET-A-PORTER
image

Roland Mouretr satenska haljina (1,218 eura)

MY THERESA
image

Victoria Beckham satenska haljina (950 eura)

MY THERESA
image

Bruuns Bazaar koktel satenska haljina (69,95 eura)

ZALANDO
image

Norma Kamali satenska haljina bez naramenica (395 eura)

NET-A-PORTER
image

Warehouse satenska haljina (89,90 eura)

ABOUT YOU
image

Satenska midi haljina (29,95 eura)

ZARA
image

Satenska haljina od viskoze Reserved (13,99 eura)

RESERVED
Linker
21. rujan 2024 07:19