Princeza Charlotte već osvaja stilom

 CHRYSLENE CAILLAUD/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Prestižni dezen

Najveći trend ljeta: Uzorak dostojan princeze koji slavne cure ovih dana ne skidaju

Što je zajedničko malenoj Charlotte od Walesa, Sienni Miller, Margot Robbie, Kirsten Dunst? Naravno moda, koja sada diktira točkice!

Što je zajedničko malenoj Charlotte od Walesa, Sienni Miller, Margot Robbie, Kirsten Dunst? Naravno moda, koja sada diktira točkice!

Točka, točka, točkica gotova je haljina, upravo tako bismo mogli opisati najnoviji trend koji je zavladao svijetom slavnih. Naime, brojne slavne žene, ali i djevojčice, ovih dana odabrale su kreacije s printom točkica čime je upravo potvrđen najpoželjniji modni dezen sezone. No, iako točkice u svim svojim veličinama i odjevnim formama koje ukrašavaju svake godine isplivaju na površinu, sada su uistinu zavladale ormarima brojnih modnih sljedbenica.
Ovaj uzorak voljele su i holivudske zvijezde starog kova te se ubraja u vječnu klasiku koju njeguju dame s istančanim stilom. Dakle osim, neizostavne male crne haljine, uvijek je dobro sada u ormaru imati i onu na točkice. Žene koje nisu ljubiteljice haljina također su došle na svoje jer ovaj otmjeni uzorak mogu pronaći i na košuljama, hlačama i majicama.
Da je dostojan i princeza jasno smo mogli vidjeti na Wimbledonu gdje je Guessovu haljinicu s volančićima i točkicama odjenula i malena Charlotte od Walesa, koja je sa svojom mamom Kate Middleton stigla na prestižni sportski događaj i već počela osvajati elegancijom.

image

Princeza Charlotte, već osvaja modnim stilom, a na Wimbledon je došla s mamom Kate Midletton

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image

Bivša britanska tenisačica Anne Keothavong u "it" haljini

JUERGEN HASENKOPF/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Nedaleko od njih u publici je sjedila i bivša britanska tenisačica Anne Keothavong, također u haljini hit dezena. Svoj besprijekoran styling, ali u nešto drugačijem, bež izdanju pokazala je i glumica Sienna Miller u Pradinoj kreaciji s plisiranom suknjom. Za bijelu haljinu s crnim točkicama, odlučila se jedna od najljepših trudnica glumica Margot Robbie, koja je blistala u svom asimetričnom modelu, brenda Alaïa. U svom ležernom izdanju, točkice dizajnerice Simone Rocha isfurala je i njihova kolegica Kirsten Dunst u varijanti uz smeđe mokasine i sunčane naočale okruglih okvira.

image

Točkice voli i Kirsten Dunst

UNBOXPHD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Sienna Miller u bež varijanti hit uzorka

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
image

Najljepša trudnica blistala je u bijeloj haljini i crnim točkicama

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Besprijekornom klasikom osvajala je i Karen Souness, supruga zvijezde Rangersa, Graemea Sounessa. Ona se, pak, pojavila u košulji s "it” printom te je vješto spojila uz bezvremeno bijelo odijelo. Tako su spomenute dame od princeze do trudnice, pokazale kako s puno stila nositi aktualni trend i to za čistu peticu. Dakle, ako još uvijek nemate točkice u svom ormaru, sada je pravo vrijeme da ih nabavite. U galeriji pogledajte gdje.

image

Karen Souness sa suprugom Graemeom, zvijezdom Rangersa, odjenula je košulju s najpoželjnijim dezenom

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
image

Bershka 9,99 eura

PRESS
image

Zara 35,95 eura

PRESS
image

Dolce&Gabanna 2450 eura

PRESS
image

Mango 49,99 eura

PRESS
image

C&A 9,99 eura

PRESS
image

Massimo Dutti 149 eura

PRESS
image

Mango 19,99 eura

PRESS
Linker
20. rujan 2024 09:25