Camilla - torbica

 SHUTTERSTOCK/CANVA
Fatalna moda

Lady Dior: Kraljica Camilla ne odvaja se od torbice nazvane po princezi Diani

Model torbe premijerno je predstavljen 1995. i prvo se zvao Chouchou, a Dior ju je preimenovao 1996, nakon što se princezi Diani posebno svidio dizajn prošivene torbice s ručkom na vrhu.

Model torbe premijerno je predstavljen 1995. i prvo se zvao Chouchou, a Dior ju je preimenovao 1996, nakon što se princezi Diani posebno svidio dizajn prošivene torbice s ručkom na vrhu.

Je li britanska kraljica Camilla toliko ležerna i uopće se ne zamara prošlošću da joj nije važno da je torbica koju odnedavno posvuda nosi nazvana po Lady Di, njezinoj nekadašnjoj suparnici? Ili je možda, baš suprotno, to Camillina suptilna posveta pokojnoj Diani? Što god bilo, izgleda da se kraljica više ne odvaja od svoje Lady Dior torbe.

image

Annabel Elliot i kraljica Camilla s Diorovom torbicom u prvom planu, na Wimbledonu

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
image

Svoju elegantnu kombinaciju tijekom posjeta Seneddu, upotpunila je torbicom koja se zove Lady Di

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Tako je Camilla sa svojom novom miljenicom viđena u All England Clubu na Wimbledonu, kao i dan kasnije tijekom posjeta Seneddu, povodom proslave 25. godišnjice velškog parlamenta na kojoj je posebno zablistala u blijedo ružičastoj haljini i bež detaljima. Naime, Lady Dior torbica odlično se uklopila uz otmjeni šešir asimetričnog oboda, raskošnu bisernu ogrlicu i salonke na petu. Na Wimbledonu ju je pak nosila u kombinaciji s prljavobijelom haljinom koju osim spomenutom torbicom, upotpunila s prepoznatljivom Van Cleef & Arpels narukvicom te brošem u formi psića. Od svoje Lady Dior nije se odvajala ni tijekom posjeta osnovnoj školi Lacock u Wiltshireu, povodom obilježavanja 200. godišnjice.

image

Od omiljene torbice kraljica se nije odvajala ni na proslavi 200-te obljetnice osnovne škole Lacock

HOLLIE ADAMS/AVALON/PROFIMEDIA
image

Dior, Lady Di, 6.500 eura

PRESS

Novi omiljeni model torbice kraljice Camille, koja je premijerno predstavljena 1995. prvo se zvao Chouchou, a Dior ga je preimenovao 1996, nakon što se princezi Diani posebno svidio dizajn prošivene torbice s ručkom na vrhu. Torbica je tako već godinama sinonim za Lady Di, čiju uspomenu svojim modnim odabirom sada čuva i nova kraljica te Dianina nekadašnja suparnica. Zanimljivo je spomenuti kako je ova kreacija samo jedna u nizu koja nosi Dianino ime, tako postoje još i torbice Gucci Diana, Tod‘s Di, Ferragamo Lady Di i Princess Diana brenda Lana Marks.

image

Princeza Diana 1996. s torbicom koja nosi njezino ime

SHUTTERSTOCK
image

Ferragamo, Diana clutch 1.983 eura

PRESS
image

Gucci, Diana, 3.970 eura

PRESS
image

Lana Marks, Princess Diana, 12.000 eura

PRESS
image

Tod‘s, Di, 3.200 eura

PRESS
Linker
20. rujan 2024 06:08