Kendall Jenner 

 B4859/AVALON/PROFIMEDIA
Postala plavuša

Kendall Jenner je sada plavuša, a nova nijansa njezine kose inspirirana je neprežaljenom američkom modnom ikonom

Iako je većinu vremena vjerna svojoj prirodnoj smeđoj boji, manekenka s vremena na vrijeme voli iznenaditi svoje obožavatelje promjenom imidža.

Iako je većinu vremena vjerna svojoj prirodnoj smeđoj boji, manekenka s vremena na vrijeme voli iznenaditi svoje obožavatelje promjenom imidža.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki i jedna od slavnih sestara Kardashian Kendall Jenner (28) osim što dominira modnim pistama, redovito privlači pažnju svojim stilskim transformacijama. Iako je poznata po svojoj prepoznatljivoj smeđoj kosi, u posljednjih nekoliko godina eksperimentirala je s raznim bojama i stilovima, što je dodatno učvrstilo njezin status modne ikone. Posebno svoje obožavatelje voli počastiti tijekom mjeseca mode, a to je napravila i ove godine obojivši kosu u plavo.

Objavila je fotografiju na Instagramu i pohvalila se novim imidžem kojim je iznenadila svoje pratitelje. "Plavuša", napisala je kratko manekenka u opisu objave, a njezin novi izgled privukao je veliku pažnju, što dokazuju oduševljeni komentari na objavu. "K vragu", napisala je njezina sestra Khloé Kardashian, a Hailey Bieber također je podržala njezinu promjenu imidža komentarom: "Upravo tako."

Nije ovo prvi put da Jenner iznenađuje svoje fanove. Za Prada Show u Milanu 2022. godine izazvala je opće oduševljenje obojivši se u crveno, a crvena kosa postala je nakon toga trend godine. Bila je već i plavuša i to 2019. godine kada je prošetala modnom pistom na Burberry reviji u sklopu londonskog Tjedna mode. Također je nosila plave perike za Balmain reviju 2016.

image

Kendall Jenner na Prada Showu 2022.

SHUTTERSTOCK

Sada je ponovno odlučila zamijeniti svoju dugu tamnu kosu za nježno zlatnoplavu boju i slojevitu frizuru srednje dužine za koju su zaslužne koloristice Jenna Perry i Jessica Gillin. “Trebala su dva dana da postignem ovu prekrasnu nijansu zlatnoplave. Inspirirana je 90-ima i Carolyn Bessette-Kennedy", rekla je Perry za Vogue.

image

John F. Kennedy Jr. i Carolyn Bessette Kennedy 1999. godine

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA -/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Svojom prirodnom tamnosmeđom kosom postala je prepoznatljivo lice u modnom svijetu, a za razliku od svojih sestara koje su često birale plave tonove i dramatične promjene, ona je najčešće vjerna svojoj prirodnoj boji u koju se uvijek vraćala. Ipak, svaka njezina transformacija dokazuje da je uvijek korak ispred trendova, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju njezine nove promjene izgleda.

Linker
20. rujan 2024 10:58