Nina Badrić

 INSTAGRAM
Ljetna moda

Bijele haljine apsolutni su hit ovog ljeta, kakve modele su odabrale poznate Hrvatice?

Nina Badrić, Severina, Lidija Lešić i Anita Dujić s puno stila i osobnosti nose komad sezone.

Nina Badrić, Severina, Lidija Lešić i Anita Dujić s puno stila i osobnosti nose komad sezone.

Svako ljeto bijela haljina zasjedne na vrh trendova, ali nikad kao ove sezone nije bila toliko slavljena i poželjna. Komad koji uz mudar odabir različitih modnih dodataka i nakita možete lako i prilagoditi prilici i podignuti na sasvim novu razinu ovo ljeto viđamo i na ulicama i na društvenim mrežama, a svoje modele odabrale su i naše poznate dame. Neke ih vole u casual varijantama, dok ih neke biraju za svečanije prilike.
Jako nam se sviđa ležeran, ali jako trendi model koji nosi Nina Badrić. Pjevačica je nedavno proslavila 52. rođendan, a svoje je obožavatelje počastila čak dvjema novim pjesmama - singlom #onokad koji je odmah poharao radijski eter i najnovijom pjesmom - "Kako si" koju je publici poklonila za svoj rođendan uoči objave dugoiščekivanog albuma te najavljenog koncerta u zagrebačkoj Areni 30. studenog ove godine. Njezini vjerni obožavatelji ne prestaju ju hvaliti na društvenim mrežama, a sada zasluženo uživa na odmoru u Grčkoj. Javila se na svom Instagramu uz nekoliko fotografija i poslala pozdrave svojim pratiteljima. Pozirajući na ulicama Mikonosa izgledala je senzacionalno u jednostavnoj bijeloj haljini koja ističe njezinu lijepu figuru.

image
INSTAGRAM

Spektakularnim izdanjem u bijeloj haljini počastila nas je nedavno i Severina. Na svom Instagramu objavila je sliku iz hotela u francuskom Biarritzu na kojoj pozira u elegantnoj bijeloj haljini, a baš kako pjeva u svojoj popularnoj pjesmi "Dalmatinka", u opis fotografije je stavila "...a treća je bila boja". Svilena haljina s tankim naramenicama i dubokim prorezom istovremeno djeluje prozračno i lagano, ali i elegantno i svečano.

image

Severina

INSTAGRAM

Trendu bijelih haljina u ljetnim mjesecima nije odoljela ni naša poznata modna influencerica, manekenka i dizajnerica Lidija Lešić koja je objavila čak dvije fotografije s ljetovanja u kojima nosi dva različita modela bijele haljine. Jedna je duga, ležerna, naizgled pamučna koja može proći u svakoj kombinaciji, a druga je kraća, prpošna, s gornjim dijelom nalik korzetu, tankim naramenicama i točkastim uzorkom u bijeloj boji. Obje varijante mogu proći gotovo u svakoj prigodi - od dnevne šetnje do noćnog izlaska.

image

Lidija Lešić

INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Bijela haljina može biti idealna i za plažu, a upravo je takvu odabrala bivša manekenka, a danas dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot. Na svom Instagramu objavila je fotografiju u kojoj zaigrano pozira u preslatkoj bijeloj haljini otvorenih leđa do iznad koljena koja se veže u struku, dizajnera Ivana Alduka.

image

Anita Dujić

INSTAGRAM

Bijela haljina predstavlja čistu, klasičnu eleganciju koja nikada ne izlazi iz mode, a njezina jednostavnost omogućava da bude uvijek u trendu, bez obzira na prolazne modne trendove. Donosimo vam različite modele koje možete pronaći na popularnim stranicama.

image

Haljina od gabardena otkrivenih ramena (19,99 eura)

ZARA
image

Bijela haljina Stella Mccartney (525 eura)

MYTHERESA
image

Bijela haljina Alex Perry (1,750 eura)

NET-A-PORTER
image

Bijela haljina Mango (29,99 eura)

MANGO
image

Bijela haljina Arket (41 euro)

ARKET
image

Bijela haljina Stradivarius (15,99 eura)

STRADIVARIUS
image

Rustična mini haljina (25,99 eura)

BERSHKA
image

Ljetna haljina Luna (44,90 eura)

ROXY
image

Mini haljina s otvorenim ramenima (39,99 eura)

MOHITO
image

Pamučna haljina Pinko (179,90 eura)

PINKO
Linker
16. rujan 2024 02:39