Anja Alavanja Viljevac

 INSTAGRAM
Ljetna elegancija

Anja Alavanja Viljevac dobro zna da je bež uvijek in: Izdvojili smo 5 kombinacija s kojima ne možete pogriješiti

Poznata voditeljica često na Instagramu dijeli trenutke iz svog života, a posebno je zanimljiv njezin modni stil kojim oduševljava pratitelje.

Poznata voditeljica često na Instagramu dijeli trenutke iz svog života, a posebno je zanimljiv njezin modni stil kojim oduševljava pratitelje.

Televizijska voditeljica Anja Alavanja Viljevac (42) na svom Instagramu često objavljuje različite odjevne kombinacije kojima oduševljava svoje pratitelje. Zagrebačkoj trendseterici nema što ne stoji, no ipak nekim je nijansama odjeće posebno sklona kroz svoj stil odijevanja, a jedna od njih je bež. "Moja mama je kao mlađa često bila u bež nijansama koje sam tada smatrala najdosadnijima na svijetu i bila sam uvjerena da to neće biti boja koja će naći mjesto u mom ormaru. No, takve stvari valjda dođu s godinama, a i krv nije voda pa sam danas sve češće u bež boji. Smatram da je žena u tim nijansama uvijek elegantna i teško može pogriješiti s kombinacijom bež, bijelih ili zemljanih tonova", kaže Anja. Izdvajamo nekoliko njezinih bež kombinacija s kojima, kako i sama kaže, ne možete pogriješiti. U prvom je u fokusu lanena majica iz Manga koju obožava nositi na plaži u kombinaciji s traper hlačama.

U sličnoj nijansi je i Mango končana midi haljina koju najčešće kombinira uz bež proljetne čizmice ravnih potplata.

Jednostavna, a opet efektna je i kombinacija bež prsluka od tvida sa zlatnim gumbima i hlača u istoj nijansi. "Ovu kombinaciju odabrala sam za snimanje emisije o kuhanju. Svidio mi se, elegantan je, a udoban, podsjeća na Chanelove klasike. Teško je odabrati majice bez rukava, a da ujedno budu i dovoljno formalne, a ova to je. Često je nosim i za poslovne ručkove", otkriva Anja.

I bež hlače nešto su što je klasik kada je u pitanju ljetna garderoba. "Ležerne bež hlače idealne su za ljetne kombinacije, a ja ih najviše volim upariti s najobičnijom bijelom majicom kratkih rukava. U njima preživljavam većinu vrućih zagrebačkih, još uvijek poslovnih dana. Mnogi me pitaju i za bisernu ogrlicu sa slovom A, tu se moram pohvaliti da je riječ o mojoj kućnoj izradi. Stare sam bisere obnovila slovom A kojeg sam pak skinula s nekog starog privjeska", kaže Anja Alavanja Viljevac koja rado nosi i bež odijela i to ne samo kada je riječ o poslovnim sastancima već i u privatno vrijeme, a tada ih najradije kombinira s bijelim tenisicama.

Linker
20. rujan 2024 05:01