Demi Moore

 PROFIMEDIA
Na listi želja

Ako nas pitate Demi Moore nosi najpoželjnije čizme sezone, jednostavno smo morali pronaći slične modele u aktualnoj ponudi

Riječ je o visokim kožnim Roger Vivier čizmama u crnoj boji koje je američka glumica savršeno iskombinirala uz haljinu i stylish pončo modne kuće Celine.

Riječ je o visokim kožnim Roger Vivier čizmama u crnoj boji koje je američka glumica savršeno iskombinirala uz haljinu i stylish pončo modne kuće Celine.

Čizme su definitivno neizostavan izbor obuće za hladnije dane, a jedne od najpopularnijih su, dakako, kvalitetni kožni modeli. Zbog svoje jedinstvene kombinacije stila i funkcionalnosti iz sezone u sezonu ključni su dio naše garderobe, nevezano za vremenske (ne)prilike. Udobne i tople, ali i izuzetno stylish, dobar par kožnih čizama nešto je u što se itekako isplati uložiti. Toga je svjesna i Demi Moore koja je poznata po istančanom i prepoznatljivom modnom izričaju, a rijetko kad razočara svojim lookovima. Tako je bilo i s njezinim posljednjim outfitom, a fotografije stylinga objavila je i na svojim društvenim mrežama.

Američka glumica čiji stil rado pratimo tako je još jednom oduševila, ovog puta u odvažnom monokromatskom crnom outfitu, a našu su pažnju posebno privukle njezine elegantne čizme. Naime, Demi je nosila jedan od najpopularnijih modela sezone -visoke kožne Roger Vivier čizme u crnoj boji koje je savršeno iskombinirala na mini haljinu modne kuće Celine i stylish pončo istog brenda.

image

Roger Vivier kožne čizme (1900 eura)

ROGER VIVIER

S obzirom na to da je riječ o modelu koji se prodaje po cijeni od 1900 eura pa si ga zbog toga ipak ne može priuštiti baš bilo tko, iz aktualne ponude high street brendova odlučili smo izdvojiti cjenovno prihvatljivije čizme sličnog dizajna. I imamo dobru vijest - ponuda je i više nego sjajna!

image

Visoke čizme s kožnom podstavom (99,95 eura)

ZARA
image

Zara visoke čizme (55,95 eura)

ZARA
image

Zara čizme s kopčom (59,95 eura)

ZARA
image

Zara čizme s kopčom (49,95 eura)

ZARA
image

Mango kožne čizme s kopčama (149,99 eura)

MANGO
image

Mango kožne čizme (149,99 eura)

MANGO
image

Bershka visoke čizme (49,99 eura)

BERSHKA
image

Stradivarius čizme (45,99 eura)

STRADIVARIUS
image

Raid Pierre čizme (63,95 eura)

ZALANDO
image

L37 MR JONES kožne čizme (289 eura)

ZALANDO
image

Massimo Dutti čizme jahačkog stila (179 eura)

MASSIMO DUTTI
Linker
18. listopad 2024 20:21