RAJNA RAGUŽ
Chic modni dodatak

Uključite se u naš nagradni natječaj i osvojite maramu novog brenda Tatjane Jurić

Marame dominiraju ljetnom sezonom, a mi darujemo deset najsretnijih čitatelja.

Marame dominiraju ljetnom sezonom, a mi darujemo deset najsretnijih čitatelja.

Iako je riječ o modnom dodatku koji su nekad nosile samo naše bake i engleska kraljica, svilene i satenske marame ove se sezone ponovno vraćaju. S obzirom na to da pristaju gotovo svakom looku te mu daju daju određenu dozu luksuza i sofisticiranosti, nimalo ne čudi da su veliki hit među poznatim fashionisticama i trendsetericama. Upravo smo zbog toga u suradnji s Tatjanom Jurić, koja je nedavno osnovala vlastiti brend marama za kosu, organizirali nagradni natječaj u kojem dijelimo deset marama u dva uzorka.

image

U limitiranom ljetnom izdanju samo za Gloriju nalaze se dva uzorka - bordo i plavi

MARAMA.HR

Kako je rekla u intervjuu za Gloriju, na ideju marama došla je sasvim spontano.

"Oduvijek ljeti oko glave vežem marame. Moja je kosa gusta, teška i kovrčava pa ne bih li si olakšala, uvijek sam kombinirala razne trake i marame, nerijetko i stare pidžame koje bih rezala i od njih radila marame. S vremenom me sve više djevojaka i žena ispitivalo kako ih vežem i gdje ih nabavljam - jer i one bi ih nosile. Kroz godine sam tako shvatila da želim ljepše marame, ljepših uzoraka, shvatila sam i od kojeg materijala bi te marame trebale biti da budu dovoljno čvrste, ali i prozračne - i tako mi je prošlo ljeto sinulo da svim tim djevojkama, ali i sebi samoj, trebam dizajnirati željene modele. Svojim sam ukućanima izložila ideju i ozbiljan poslovni plan, koji ih je oduševio, a zimu sam provela istražujući materijale, obilazeći tvornice i bruseći sve detalje. I ovo ljeto moj je projekt spreman da zaživi", rekla nam je radijska voditeljica i odnedavno poduzetnica.

image

Tatjana Jurić dizajnirala je kolekciju marama za kosu

RAJNA RAGUž

Marame od pamučnog satena će uskoro biti u prodaji, a moguće ih je naručiti preko njezinog web shopa. Kako bismo nagradili svoje najvjernije čitatelje, darujemo vam čak deset marama u dva uzorka - nagrađujemo najkreativnije odgovore! Pravila natječaja, koji traje od 31. srpnja do 6. kolovoza pronađite na linku.

Linker
20. rujan 2024 05:38