MY CHOICE/INSTAGRAM
Povratak tradiciji

Domaća influencerica dizajnirala je sjajan modni dodatak koji će obožavati i žene i muškarci

Novi modni detalj inspiriran je nostalgijom prema Slavoniji i bojama jeseni koja je pred nama, a osmislila ga je Lidija Lešić koja stoji iza brenda My Choice.

Novi modni detalj inspiriran je nostalgijom prema Slavoniji i bojama jeseni koja je pred nama, a osmislila ga je Lidija Lešić koja stoji iza brenda My Choice.

Iz radionice domaćeg modnog brenda My Choice stiže nam prvi unisex proizvod, namijenjen ženama i muškarcima i to u jednoj od najpopularnijih nijansi ove sezone. Radi se o ručno heklanoj kravati, izrađenoj od pamučnog konca, bordo boje, koja se lako uklapa u modne kombinacije, a u prodaji će se naći za desetak dana. Osim u tamnocrvenoj nijansi bit će dostupna u tamnoplavoj i smeđoj boji, a namijenjena je ženama koje vole modu i izgledati drugačije te hrabrim muškarcima.

"Za izradu jedne kravate potrebna su otprilike dva dana. Ja obožavam odijela, kravate i leptir mašne od davnih dana, zavoljela sam ih puno prije nego su postali vodeći trend. Suprugu stalno kradem njegove kravate pa je bilo vrijeme da si napravim svoju", otkriva nam bivša manekenka, influencerica i dizajnerica Lidija Lešić koja stoji iza brenda. Pokrenula ga je 2018. godine iz strasti prema modi, neizmjerne ljubavi i nostalgije za rodnom joj Slavonijom.

Osim kravate u popularnoj bordo boji uskoro će se naći i ELBA heklana torba, jedinstvenog dizajna, namijenjena za svakodnevnu upotrebu, također ručno izrađena od stopostotnog pamučnog konca, a koja je dosad bila dostupna u bež nijansi.

image

ELBA heklana torba, 90 eura

MY CHOICE
Linker
12. rujan 2024 16:20