NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ovnove čeka ljetna avantura, a Strijelci će tražiti srodnu dušu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. kolovoza.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će izvrstan bude li on mogao pratiti vaš ritam i uklopiti se u vaše društvo. Večernji izlasci potrajat će do sitnih sati, a raznovrsni doživljaji hranit će vašu ljubav i strast. POSAO Ovo će biti plodonosno razdoblje u kojem ćete moći spojiti ugodno s korisnim. Sezonski ili dodatni posao donijet će vam dobitak i zadovoljstvo upoznavanja zanimljivih ljudi. KUŠNJA TJEDNA Putovanja s daškom avanture i neizvjesnosti podići će razinu adrenalina. U nedjelju radije izbjegnite opasne situacije. PRILIKA TJEDNA Fortuna je na vašoj strani pa je moguće da nešto zaradite od igara na sreću.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Na početku tjedna vaša ljubav će nalikovati dužnosti, a vrijeme s partnerom prolaziti stihijski. Nakon ponedjeljaka u vas će se uvući emocionalni nemir i potreba da razbijete rutinu. POSAO Zahtjevi nadređenih ograničavat će vas u samostalnom odlučivanju. Vodite više računa o pravovremenom plaćanju računa te odnosu prema suradnicima i poslovnim partnerima. PRILIKA TJEDNA Da ne biste izgledali blijedo i dosadno, odjenite kojiput nešto glamurozno.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Stvari se razvijaju onako kako ste priželjkivali. Vrlo lako ostvarit ćete zajednički jezik s izabranikom svoga srca. Već nakon kratkog vremena osjetit ćete iznimnu bliskost i tjelesnu strast. POSAO Koristit ćete svoje sposobnosti i za opće dobro. Imat ćete jaku želju ugoditi drugima, ne samo bližnjima nego i potpuno nepoznatim ljudima kojima je potrebna potpora ili savjet. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna dajte oduška emocijama, snovima i skrivenim željama.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Rasplamsat će se vaša ljubomora, a i sami ćete dati partneru povod za sumnju. Samcima će se svidjeti pojedinac koji uživa osobit ugled i omiljen je u svojoj sredini. POSAO Drugi ljudi petljat će vam se u posao pa ćete imati osjećaj da niste gospodar svog vremena i aktivnosti. Nove okolnosti prisilit će vas da se dobro oznojite i preuzmete veću odgovornost. PRILIKA TJEDNA Nakon razgovora s prijateljem shvatit ćete da se nema smisla vraćati unatrag.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Provokativni ste i neobuzdani. Tražeći srodnu dušu, iskušavat ćete šarm u svakom novom poznanstvu. Bit ćete spremni na flert i strastvene trenutke bez misli o budućnosti. POSAO Kvarovi i teškoće remetit će vam planove i raspoloženje, a katkad ćete ih i preuveličavati. Nemojte pasti pod utjecaj crnih prognoza niti dopustiti da vam sitnica sruši entuzijazam. PRILIKA TJEDNA Provedite vikend na mjestu koje će vam pružiti komfor, a ujedno i doticaj s prirodom.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ostvarujete dominaciju u vezi, ali bez ikakve prisile ili nagovaranja. Partner će imati vjere u vas pa će vam prepuštati donošenje odluka, ili ih neće donijeti bez konzultacije s vama. POSAO Pojedini suradnici neće dobro odraditi svoj dio posla, a odgovornost će pokušati prebaciti na vas. Smirenost i takt najviše će vam pomoći da izbjegnete zamke i odgovorite im na pravi im način. PRILIKA TJEDNA Ako ste na ljetovanju, potražite opuštanje u zabačenim uvalama.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete otpor prema novoj romansi pa ćete odbijati i ponude koje bi netko drugi jedva dočekao. Zaintrigirat ćete jednog zavodnika koji neće imati mira dok vas ne osvoji. POSAO Imate puno obaveza, a malo vremena da ih odradite kako treba. Morat ćete rješavati tuđe zaostatke, a budete li se time previše opterećivali, samo ćete se dublje ukopati u probleme. PRILIKA TJEDNA Neka vam pokrivala za glavu budu ne samo zaštita od sunca nego i modni detalj.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Vaši nepredvidivi postupci i ishitrene odluke otežat će vam postizanje priželjkivanog zadovoljstva. Napetost u ljubavnom životu mogla bi se odraziti i na odnos s članovima obitelji. POSAO Unatoč umoru nastojat ćete odgovorno i na vrijeme ispuniti svoja zaduženja, no retrogradni Merkur remetit će vam planove. Nakon vikenda doći će do dodatnog usporavanja. PRILIKA TJEDNA Godit će vam plivanje. Ako si priuštite i dovoljno sna, osjećat ćete se preporođeno.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera će vam uljepšati svakodnevicu. Ako dosad niste imali ozbiljniju vezu, ljetna avantura započeta na vrućem morskom žalu mogla bi predstavljati sasvim novo iskustvo za vas. POSAO Zahvaljujući samopouzdanom nastupu lako ćete nagovoriti druge da slijede vaše zamisli. Zatomite potrebu za provokacijom i pokušajte predosjetiti kad je bolje da budete ljubazni. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna najbolje ćete se zabaviti u društvu gdje se dobro jede, pije i pjeva.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Rastrzani ste između obitelji, obaveza i probuđenih emocija. Nesigurnost i oprez sprečavat će vas da otpustite kočnice i pokažete što osjećate. Krajem tjedna zapuhat će povoljniji vjetrovi. POSAO Imat ćete mnogo dobrih ideja, no nećete biti spremni na veće napore. Teško ćete se usredotočiti na radne zadatke jer ćete u mislima biti na nekom ljepšem i ugodnijem mjestu. PRILIKA TJEDNA Kupnja vrijednog predmeta u srijedu će se pokazati kao dobar potez.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Promjene u obiteljskom krugu natjerat će vas da se suočite sa sobom i razmislite o dosadašnjem načinu života. Da biste sačuvali skladan privatni odnos, morat ćete se nečega odreći. POSAO Početkom tjedna dosta dobro ćete podnositi pritisak radnih obveza, no nakon toga otežano ćete balansirati poslovnim i privatnim životom. Potpora bližnjih puno će vam značiti. PRILIKA TJEDNA Pojedinac kojeg ćete upoznati u nedjelju ostat će vam u trajnom sjećanju.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mnogo će vam značiti sigurnost obiteljskog gnijezda i vrući partnerovi zagrljaji. Samci će se zbližiti s pojedincem koji će ih razmaziti večerama u finim restoranima. POSAO Možete očekivati podršku okoline, bolju komunikaciju sa šefovima i kvalitetniju suradnju s kolegama. Stvari će se odvijati sporije nego što biste htjeli. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pridonijet ćete smanjenju napetosti među uzavrelim glavama u vašem društvu.

Linker
19. rujan 2024 10:45