PRESS
Ovo su njeni favoriti

Rita Rumora otkriva svoje najdraže mjesto za ispijanje gin tonica u čarobnom Dubrovniku

Naša influencerica osvježenje najviše voli pronaći u finom gin tonicu ili u koktelima pa nam je usput otkrila svoj najdraži dubrovački bar s najdivnijim pogledom - Fratellos.

Naša influencerica osvježenje najviše voli pronaći u finom gin tonicu ili u koktelima pa nam je usput otkrila svoj najdraži dubrovački bar s najdivnijim pogledom - Fratellos.

Naša popularna influencerica Rita Rumora ne krije svoju ljubav prema Dubrovniku pa je i ovog ljeta taj predivan grad njezina baza. S visokim temperaturama osvježenje najviše voli pronaći u finom gin tonicu ili u koktelima s ginom pa nam je otkrila svoj najdraži dubrovački bar s najdivnijim pogledom - Fratellos.

Iako se bliži rujan i mnogi godišnje odmore privode kraju, turistička sezona daleko je od završetka u najjužnijem biseru naše obale - Dubrovniku. Neki će reći da najljepši dio dubrovačkog ljeta tek dolazi. Kad se gužve malo smanje, a toplinski udari ostanu iza nas, počinje idealno vrijeme da ukrademo još malo ljeta za sebe. Dubrovački Fratellos bar koji je britanski Telegraph "stavio" na visoko 18. mjesto među 50 najboljih barova na otvorenom u Europi, savršeno je mjesto za takve trenutke. Nedaleko stare dubrovačke gradske jezgre, na predjelu Boninovo smjestio se ovaj bar sa spektakularnim pogledom na more i Lapad.

image
PRESS

Upravo je Fratellos bar Ritin favorit jer, premda voli dubrovački šušur, ovo je oaza u kojoj često ispija najdraži gin tonic, a pritom uživa u spektakularnom pogledu i predivnom ambijentu. Gin tonic s dodatkom krastavca i savršenom mjerom Thomas Henry tonika njezino je omiljeno ljetno osvježenje, a vješte ruke Fratellos barmena nerijetko je iznenade i koktelima na bazi gina. Ističe kako ima dva favorita, a to su Mediterian Negroni i Elderflower Collins.

image
PRESS
image
PRESS

"Obožavam ljeta u Dubrovniku, mnoga mjesta u ovom gradu za mene su inspiracija, a jedno od takvih mjesta je i Fratellos. Njegov prekrasan ambijent sa spektakularnim pogledom i rashlađeni gin tonic s krastavcem za mene su najljepša ljetna razglednica. S vremena na vrijeme poželim isprobati i nešto novo pa, ovisno o raspoloženju, biram ili fantastičan Mediterian Negroni ili nešto malo slađi, ali jednako odličan Elderflower Collins. Zbog ovakvih mjesta se u Dubrovnik svaki puta zaljubim sve više i više", objašnjava influencerica.

image
PRESS

Upravo zbog toga, ako kad vas put kojim slučajem odvede u magični Dubrovnik na svoj popis stavite ovo posebno mjesto, naručite ukusan gin, u njega umiješajte dobro rashlađeni Thomas Henry tonik, komadić krastavca te uživajte u najljepšem pogledu na Jadranu!

Linker
06. rujan 2024 18:53