Reese Witherspoon

 DRAPER JAMES
Južnjakinja u duši

Zavirite u kuću Reese Witerspoon: Predivan dom u kojem se susreću vintage i moderno, a više od svega cijene prirodni materijali

Glumica i producentica je i kraljica nekretnina - ima ih nekoliko u ukupnoj vrijednosti 43 milijuna dolara, a njezina kuća u Kaliforniji

Glumica i producentica je i kraljica nekretnina - ima ih nekoliko u ukupnoj vrijednosti 43 milijuna dolara, a njezina kuća u Kaliforniji

Jedna od omiljenih holivudskih glumica, ali i producentica, Reese Witherspoon (48), otvorila je vrata jedne od svojih nekoliko kuća koje posjeduje i u videu koji je objavila na Instagram profilu svog brenda odjeće Draper James pokazala kako ga je uredila.

"Kod kuće s Reese Witherspoon u svim favoritima jesenske kolekcije", stoji u opisu. U njemu je, između ostalog, prikazan vanjski izgled bijele dvokatnice koju krasi brljšan, a okružuje je veliki vrt sa stablima, zimzelenim grmovima i začinskim biljem.

Prema viđenom možemo zaključiti kako zvijezda filma "Plavuša s Harvarda" preferira prozračne i svijetle prostore, zidove neutralnih tonova poput bijele, krem, svjetlosive ili bež nijanse koje prostoru daje osjećaj prostranosti. U kući prevladavaju prirodni materijali poput drva, lana i pamuka koji prostoru daju toplinu i teksturu, a posebno se ističu drveni podovi koji se nalaze u gotovo svim prostorijama. Reesin dom pravi je primjer kako kombinirati starinske i moderne komade namještaja. Oni klasični, vintage komadi prostoru daju karakter, dok su oni moderni jednostavni i minimalistički. U prostrane sobe s velikim prozorima dopire obilje prirodnog svjetla, a tu je i lijepo uređen vanjski prostor s terasom i zelenilom, idealan za opuštanje ili okupljanje s prijateljima i obitelji.

image

Glumica trenutačno najviše boravi u Los Angelesu zbog posla

ZILLOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U jednom kadru, Reese se grli sa svojim francuskim buldogom Minnie, dok leži na velikom bračnom krevetu u sobi s nekoliko prekrasnih elemenata, uključujući narančasto uzglavlje s ukrasnim tapetama iza njega. Krevet je presvučen lanenim plahtama na plave i bijele pruge, a do njega je ormarić sa zelenom noćnom lampom. Reese je pokazala i kako uživa čitajući pokraj prozora s pogledom na vrt, kao i kuhinju sa stolom s mramornom pločom, drvenim stolicama te zelenim elementima.

image

Kuća u Nashvilleu koju je kupila 2018., a prodala je 2022. godine

FRIDRICH AND CLARK/PLANET/PROFIMEDIA
image

Povijesna kuća uređena u tudorskom stilu

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image

Kuća u Nashvilleu

KELLER WILLIAMS/PLANET/PROFIMEDIA

Nije poznato gdje je video točno snimljen, no glumica se može pohvaliti impresivnim portfeljom nekretnina, koje vrijede otprilike 43 milijuna eura. Jedna od njih je kuća u rodnom joj Nashvillu, koju je zajedno s imanjem kupila 2022. godine za 18 milijuna dolara, nekoliko mjeseci prije razvoda od Jima Totha. Prostire se na gotovo 15 tisuća kvadratnih metara i obuhvaća četiri hektara zemljišta. Na imanju je i teniski teren, bazen te kuća za goste.

Prije dvije godine prodala je vilu u Brentwoodu u Los Angelesu po cijeni od 21,5 milijuna dolara, a koju je kupila 2020. za 15,9 milijuna dolara. Prostirala se na 9.504 kvadratna metara u elitnoj četvrti Mandeville Canyonu, a na njenom popisu nekretnina tijekom proteklih godina bila je i kuća u Malibuu te jedno povijesno imanje uređeno u tudorskom stilu u Ojaiju u Kaliforniji, dok je prema pisanju Daily Maila prošle godine kupila tri kuće u Nashvilleu i jednu novu u Brentwoodu u Kaliforniji.

Linker
20. rujan 2024 09:00