Jennifer Aniston

 ?APPLE TV/COURTESY EVERETT COLLECTION
Unutar njezinog doma

Kuća drva, kamena i bronce: Jennifer Aniston obožavateljima priuštila pogled u svoj dom od 21 milijuna dolara

Američka glumica kupila je kuću u Los Angelesu 2011. godine, a u njoj je živjela s bivšim mužem Justinom Therouxom.

Američka glumica kupila je kuću u Los Angelesu 2011. godine, a u njoj je živjela s bivšim mužem Justinom Therouxom.

Američka glumica Jennifer Aniston priuštila nam je ono što jako volimo - zaviriti u dom slavnih, a uz to vidjeti kako teku sve pripreme za važnu priliku. Sutradan nakon dodjele Emmyja, na kojima je bila je nominirana za glavnu žensku ulogu u seriji "The Morning Show", objavila je na Instagramu kratki video u kojem prikazuje kako se pripremala za ceremoniju i crveni tepih.

U videu koji je objavila na Instagramu, prikazala je što se događa iza kulisa priprema za dodjelu nagrada u njezinoj kući u Los Angelesu i tako dala kratki uvid svoj dom u četvrti Tony Bel Air. Činilo se da pozira u prostoru koji izgleda kao dnevni boravak, imao je više malih stolova i stolica, kao i umjetnine i skulpture na zidovima koji su se savršeno uklopili u moderan dizajn doma.

Kuću je izvorno dizajnirao A. Quincy Jones, a dovršena je 1965. godine, otkrio je Architectural Digest. Jennifer je kuću kupila 2011. za 21 milijun dolara, a nedugo nakon toga ju je redizajnirao arhitekt Frederick Fisher, koji je navodno njezin dom napravio previše ‘cool i minimalistički‘ za njezin ukus pa je krenula s unošenjem toplijih tonova i namještaja kako bi ga učinila ugodnijim za život.

Dizajner interijera Stephen Shadley potom je radio s glumicom kako bi ublažio grube teksture doma, a da pritom zadrži modernistički šarm. "Jen privlače drvo, kamen i bronca, materijali koji imaju pravu suštinu i dubinu. Bez obzira koliko je nešto lijepo ili glamurozno, mora biti toplo i ugodno", kazao je tada Shadley.

Aniston je u toj kući živjela s bivšim mužem Justinom Therouxom od kojeg se razvela 2018. godine, a nakon toga je dodatno preuredila neke dijelove, uključujući njegov ured za koji je smatrala da je bio previše taman pa mu je dodala svjetlosti.

image

Jennifer Aniston i Justin Theroux

PROFIMEDIA

Slavna glumica trenutno preuređuje još jedan od svojih domova u Montecitu.

Linker
21. rujan 2024 09:02