?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
privlačenje pažnje?

Zašto toliko kasni? Pogledajte što se događa iza kulisa druge sezone hit-serije "Wednesday"

Objavljen je video u kojem možemo vidjeti atmosferu na snimanju i nastajanje novih epizoda, a fokus je na glumačkoj postavi i legendarnom redatelju.

Objavljen je video u kojem možemo vidjeti atmosferu na snimanju i nastajanje novih epizoda, a fokus je na glumačkoj postavi i legendarnom redatelju.

Nakon uspjeha prve sezone, publika s nestrpljenjem iščekuje povratak Wednesday Addams, tinejdžerice neobičnih talenata i pomalo mračne osobnosti, koja pokušava balansirati između školskih misterija, obiteljskih odnosa i vlastitih unutarnjih sukoba. Nove epizode gledat ćemo tek sljedeće godine, ali što nas sve čeka i kako će se protagonistica nositi s novim izazovima, djelomično možemo videti u teaseru "iza kulisa" koji je Netflix objavio na svojim službenim kanalima. Video prikazuje glavnu zvijezdu serije, Jennu Ortegu (21), Catherine Zeta-Jones (54) i Luisa Guzmána (68), koji glume njezine roditelje Morticiju i Gomeza Addamsa, Joy Sunday (27), Emmu Myers (22), izvršnog producenta Tima Burtona (66) i ostatak ekipe.

Čini se da je ovaj Netflixov teaser zapravo pokušaj privlačenja pažnje obožavatelja i podsjetnik na ono što ih čeka, jer snimanje je još u tijeku i potrajat će do studenog. Datum izlaska novih epizoda zasad još nije objavljen, ali zna se da ćemo ih gledati sljedeće godine. Serija je premijerno prikazana u studenom 2022. godine, a publiku je osvojila "na prvi pogled". Prva sezona završila je tako što je Wednesday uspješno riješila niz jezivih ubojstava i spriječila uništenje Akademije Nevermore, a kakve je avanture čekaju tek ćemo saznati.

image

Jenna i Tim na setu serije

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Serija je oborila rekorde streaminga i postala je jedan od Netflixovih najvećih hitova u njegovoj povijesti. Druga sezona debelo kasni zbog užurbanog rasporeda glumaca, ali i holivudskog štrajka koji je poremetio planove pa je snimanje počelo tek početkom ove godine. Razmak između sezona od tri godine nije idealan ni poželjan, no interes za serijom se nije smanjio već baš suprotno, a za što je djelomično zaslužna i Jenna čija je popularnost u međuvremenu itekako porasla.

Linker
20. rujan 2024 13:32