Stranger Things

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Posljednja sezona

Ovo jedva čekamo: Objavljen prvi uvid u novu sezonu Netflixove hit serije "Stranger Things"

Na set se vratila standarda glumačka postava, došla su i nova lica, dok će nadnaravni događaji u izmišljenom gradiću Hawkinsu u Indiani postati još napetiji.

Na set se vratila standarda glumačka postava, došla su i nova lica, dok će nadnaravni događaji u izmišljenom gradiću Hawkinsu u Indiani postati još napetiji.

Nakon napetog iščekivanja, Netflix je objavio prvi uvid u petu i posljednju sezonu serije "Stranger Things", znanstveno-fantastične horor drame koja je prerasla u globalni fenomen otkako se 2016., počela prikazivati. I u petoj sezoni gledat ćemo standardnu glumačku postavu među kojima su Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Maya Hawke, David Harbour, Finn Wolfhard i Gaten Matarazzo, a pridružila su im se nova lica, američki glumci Jake Connelly i Alex Breaux te britanska glumica Nell Fisher.

Na službenom YouTube kanalu, tvorci serije Matt i Ross Duffer, poznati i kao The Duffer Brothers, objavili su dvominutni video u kojem su otkrili da je glumačka ekipa na pola puta kada je riječ o snimanju serije.

Iako se ne odaje radnja nove sezone obožavatelje je oduševila činjenica da je originalna četvorka ponovno na okupu. Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp) i Dustin (Gaten Matarazzo) oduševili su zagrižene fanove koji jedva čekaju da krene emitiranje serije koja se nakon više od desetljeća privodi kraju. Oproštaj od serije glumcima neće pasti lako.

"Počela sam snimati kad sam imala 10 godina, a ove sam godine napunila 20 godina. Osjećaj je vrlo čudan," kazala je zvijezda serije, Britanka Millie Bobby Brown koja se proslavila ulogom Jedanaest, djevojke progonjene zbog nadnaravnih sposobnosti i izgradila holivudsku karijeru, a početkom svibnja ove godine udala se za Jakea Bongiovija, sina rock zvijezde Jon Bon Jovija.

image

Millie Bobby Brown u ulozi Jedanaest, u četvrtoj sezoni

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Prikazivanje nove sezone trebalo bi početi 2025. godine. Dodajmo i to da je prethodna sezona prikupila 140 milijuna pregleda diljem svijeta. Radnja je smještena u izmišljeni gradić Hawkins u Indiani 80-ih godina, započinje nestankom dječaka Willa Byersa što pokreće niz događaja koji otkrivaju tajne znanstvene eksperimente, paralelne dimenzije i nadnaravna stvorenja. Recimo i to da su na početku prikazivanja četvrte sezone skinuta rekordna 781 milijuna sata, dok se donedavno najpopularniji Bridgerton 2 može pohvaliti sa 656.2 milijuna skinutih sati u istom razdoblju.

Linker
20. rujan 2024 12:18