TOPFOTO/TOPFOTO/PROFIMEDIA
Novo poglavlje

Otkriveno kada stiže novi nastavak "Dnevnika Bridget Jones", vraća se i gospodin Darcy

Renée Zellweger se vraća u ulozi Bridget Jones u četvrtom nastavku ove popularne franšize, koji će u kina stići početkom iduće godine.

Renée Zellweger se vraća u ulozi Bridget Jones u četvrtom nastavku ove popularne franšize, koji će u kina stići početkom iduće godine.

Otkriven je datum izlaska četvrtog dijela filma "Dnevnici Bridget Jones". Nastavak popularne franšize, temeljene na knjigama Helen Fielding, izlazi pod naslovom "Bridget Jones: Mad About The Boy", a Renée Zellweger vraća se u glavnoj ulozi u kojoj ćemo je, kako je potvrdila produkcijska kuća Working Title, moći gledati na samo Valentinovo.

Snimanje četvrtog nastavka nedavno je završeno, a od detalja koji su poznati znamo da je Bridget sada u pedesetima, majka je dvoje djece, a naći će se i u ljubavnom četverokutu - za njezinu naklonost borit će se Daniel Cleaver kojeg glumi Hugh Grant, lik kojeg smo gledali u sva tri nastavka, ali i nova imena - puno mlađi muškarac Rockstar kojeg glumi Leo Woodall te gospodin Walker kojeg će utjeloviti Chiwetel Ejiofor.

S obzirom na to da filmovi prate knjige spisateljice Helen Fielding mnogi su ostali iznenađeni kada su na setu filma vidjeli Colina Firtha. Naime, lik kojeg glumi - Mark Darcy - smrtno strada na poslovnom putovanju pa su mnogi očekivali kako se slavni glumac neće pojaviti u novom nastavku, a i producenti su svim snagama htjeli to sakriti. Ipak, snimke sa seta otkrile su da se u najmanje jednoj sceni pojavljuje, ali nije poznato radi li se samo o njezinom sjećanju.

image

Producenti su na veselje obožavatelja najavili povratak lika Marka Darcyja

SUPPLIED BY LMKMEDIA/IPA-AGENC/IPA/PROFIMEDIA
image
LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

U posljednjem filmu, "Drugo stanje Bridget Jones", Bridget je viđena kako prisustvuje komemoraciji svog drugog povremenog ljubavnika, Daniela Cleavera, kojeg je glumio Hugh Grant, a za kojeg se pretpostavljalo da je poginuo u avionskoj nesreći. Kasnije u nastavku otkriveno je da je živ, na radost svih fanova franšize.

image

Leo Woodall pojaviti će se u novom nastavku u ulozi Rockstara

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Bridget, sada majka dvoje djece, zaljubit će se u gospodina Walkera, koji predaje tjelesni odgoj u školi njezina sina, prije nego što svoju pažnju usmjeri na zgodnog Rockstara, kojeg upoznaje na društvenim mrežama. Isti izvor ranije je otkrio da će Bridget napustiti svoj poznati stan u londonskom Borough Marketu i preseliti se u obiteljsku kuću u Hampsteadu, sjevernom dijelu Londona, gdje su u proteklih nekoliko mjeseci snimljene brojne scene.

Redatelj četvrtog nastavka je Michael Morris poznat po serijama "Bloodline" i "Nazovi Saula".

Linker
19. listopad 2024 08:23