FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
Uskoro stiže

Jennifer Aniston ponosno najavila svoj novi projekt, inspiracija je njezin psić

Glumica je najavila svoju prvu od ukupno četiri knjige za djecu koje planira izdati.

Glumica je najavila svoju prvu od ukupno četiri knjige za djecu koje planira izdati.

Američka glumica i zvijezda "Prijatelja" Jennifer Aniston poznata je kao velika ljubiteljica životinja i zalaže se za njihovu zaštitu i brigu, a sada je ponosno najavila svoj novi projekt za koju su ju one i inspirirale, točnije njezin psić o kojem piše knjigu za djecu. Glumica i producentica najavila je za People da je njezina debitantska knjiga za djecu na putu, naziva "Clydeo Takes a Bite Out of Life", s ilustracijama Bruna Jacoba, a objavit će je HarperCollins Children‘s Books ove jeseni.

"Clydeo Takes a Bite Out of Life" prvi je nastavak prema ugovoru za ukupno četiri knjige koji je Jennifer potpisala s izdavačkom kućom i studijem za animaciju Invisible Universe. U središtu priče je animirani psić Clyde, čiji se lik temelji na njezinom stvarnom psu i kojeg su njezini obožavatelji po prvi put mogli vidjeti 2021. godine kada je objavila njegovu fotografiju na profilu na Instagramu.

"Kada sam odlučila sklopiti partnerstvo s Invisible Universeom kako bih oživjela Clydea na društvenim mrežama, nisam mogla ni zamisliti koliko će radosti donijeti obožavateljima i pratiteljima. Ne mogu biti više oduševljena što ću objaviti Clydea i njegove priče, gdje će, nadamo se, nadahnuti djecu i ljubitelje pasa svojim preslatkim putovanjem da pronađu svoju pravu strast", izjavila je uzbuđena Jennifer.

Clyde će tako u prvoj knjizi otkriti svoju posebnu strast prema kuhanju jer nakon što se mučio pronaći što voli odlazi na zabavno putovanje kako bi stekao samopouzdanje, stoji u opisu knjige. A suradnji se vesele i Jenniferini partneri s kojima surađuje na ovom projektu. “Nevjerojatno smo ponosni na partnerstvo s jednom i jedinom Jennifer Aniston i Invisible Universe kako bismo oživjeli Clydeovu luckastost, dobrotu i toplinu u knjigama,” poručila je potpredsjednica i izdavačke kuće HarperCollins Children’s Books Nancy Inteli. “Clydeo nije samo priča o avanturama preslatkog psa, već i slavlje radosti koju svatko pronalazi u otkrivanju svojih pravih strasti.”

Iz HarperCollinsa također su najavili da će budući naslovi s Clydeom uključivati ​​njegovu i Jenniferinu kuharicu te dvije knjige za najmlađe "I Can Read!". "Partnerstvo s Jennifer Aniston kako bismo oživjeli ovaj lik i priču vrhunac je karijere", izjavila je suosnivačica i izvršna direktorica Invisible Universea, Tricia Biggio. “Kao majka dvojice dječaka, znam koliko su važne teme koje se mogu povezati u pričama koje čitamo svojoj djeci. Clydeovo putovanje je putovanje pronalaženja vaše strasti i svrhe u životu, slavljenje svega onoga što vas čini jedinstvenim. Jedva čekam podijeliti "Clydeo Takes a Bite Out of Life" s djecom i obiteljima diljem svijeta!”

image

Jennifer i njezin psić Clyde

INSTAGRAM
image

Glumica svog ljubimca vodi i na posao

INSTAGRAM

"Clydeo Takes a Bite Out of Life" bit će objavljen 1. listopada i već sada se primaju predbilježbe, a cijena knjige na web stranici Harpers Collinsa iznosi 21,99 dolara.

Linker
17. rujan 2024 05:44