PRESS
Hit proizvod

U Hrvatsku je napokon stigao nagrađivani serum za lice, znamo i gdje ga možete nabaviti

Odlični skandinavski beauty proizvodi od sada su dostupni u Concept Storeu Garderoba.

Odlični skandinavski beauty proizvodi od sada su dostupni u Concept Storeu Garderoba.

Danski brend Honey, posvećen prirodnim, održivim i učinkovitim proizvodima za njegu kože, sada se može pronaći i u Hrvatskoj, točnije u Concept Storeu Garderoba. Kultna "Garderoba", koja je poznata po ponudi skandinavskih modnih kreacija, sada je u svoju priču uključila i odlične beauty proizvode. Naime, Honey je nagrađivani danski brend za njegu kože koji su osnovale Liv Winther i Bea Fagerholt, nekadašnje urednice ljepote u vodećim danskim magazinima, te utemeljiteljice zajednice pod nazivom “To The Moon, Honey”. Riječ je o autentičnoj i inspirativnoj online zajednici koja podržava žene i potiče majčinstvo, a iskustva dijeli putem podcasta i tekstova.

image
PRESS
image
PRESS

Njihova kolekcija čistih, organskih i učinkovitih proizvoda za njegu kože je bez mirisa, a formulirana je s provjerenim sastojcima koji su temeljito testirani te se mogu koristiti u svim fazama života, uključujući trudnoću i dojenje.

"Kada smo 2018. pokrenule ‘To The Moon, Honey‘, sanjale smo o stvaranju vlastitog brenda za njegu kože. Naša brzo rastuća zajednica žena potvrdila nam je važnost, ali i potražnju za visokokvalitetnim proizvodima.", kažu Liv i Bea koje imaju 20 godina iskustva kao urednice ljepote u nekim od vodećih danskih modnih časopisa.

image
PRESS
image
PRESS

Luksuzni Honey proizvodi, mogu se pohvaliti certifikatima Allergy Certified, Cosmos Organic i Nordic Ecolabel, od kojih svaki ispunjava stroge ekološke i zdravstvene zahtjeve, a predstavljaju ultimativnu definiciju čiste ljepote. Honey kolekcija sadrži - kremu za dubinsku hidrataciju lica Everyday Face Cream, mlijeko za čišćenje Cleanser, serum za lice Hydra Serum, ulje za tijelo Body Oil i ulje za lice Face Oil. Njihov Hydra Serum nagrađen je na Danish Beauty Awardsu 2023., kao niche proizvod godine, odnosno inovativan proizvod koji cilja specifičan segment industrije ljepote.

image
PRESS

"Hranjivi hidratantni poticaj s naglaskom na niacinamidu i hijaluronskoj kiselini — značajnim sastojcima za dobro hidratiziranu kožu i ujednačen ton kože, bez obzira na tip kože i dob. Hydra Serum nosi certifikate Allergy-Certified i Nordic Swan Ecolabel te je bez dodanog mirisa. Honey zaslužuje da ga otkriju svi", rekla su iz danske Beauty Award ocjenjivačke komisije o serumu.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
07. rujan 2024 07:22