Sol de Janeiro

 SOL DE JANEIRO
Miris nostalgije

Novi hit na vidiku: Sol de Janeiro ima novu parfemsku maglicu inspiriranu nostalgijom i poziva na disko podij

Određeni mirisi duboko su povezani s našim uspomenama, životnim razdobljima ili odnosima, i divno je kako lako možete prizvati te prizore, zvukove i osjećaje s tek jednim udahom parfema. Možete se vratiti u djetinjstvo, na maturalnu zabavu, ljetnu avanturu ili prisjetiti se voljene osobe jednostavno osjetivši miris, što je najbliže magiji koliko ćemo ikad doći.

Obožavani brend Sol de Janeiro se fokusira upravo na te evokativne mirisne trenutke, bilo da je riječ o njihovoj omiljenoj Brazilian Bum Bum kremi ili liniji viralnih mirisnih maglica.
A sada ima novi miris, Cheirosa 76, koji, umjesto da nas vodi na plažu, prenosi ravno na brazilski disko plesni podij iz 1976. godine.

image

Novi Sol de Janeiro zamišljen je kao miris za večer

SOL DE JANEIRO

Cheirosa 76 je bogata, baršunasta mješavina crnog ribiza, ponoćnog jasmina i frezije na bazi od ambera, što ga čini odvažnijim, zavodljivijim mirisom u usporedbi s najprodavanijim cvjetnim mirisima plaže i slatkim gourmand mirisima. Ipak, zamišljen je ipak kao dio slavne linije - Cheirosa 87 namijenjen je za dan, a kad padne noć, nanesete Cheirosa 76, ostavljajući trag toplog, obavijajućeg glamura za sobom.

image

Cheirosa 76 je bogata, baršunasta mješavina crnog ribiza, ponoćnog jasmina i frezije te ambera

SOL DE JANEIRO

Budući da je u pitanju sprej, a ne koncentriraniji eau de toilette ili eau de parfum, Cheirosa 76 neće trajati zauvijek pa ga ubacite u torbicu i obnavljajte svaka dva-tri sata, a također je odličan kao sprej za kosu!
Bonus savjet! Kako bi miris trajao dulje, možete ga nanijeti u slojevima s parfemskim uljem poput ambera ili pačulija ili ga kombinirajte s omiljenom Sol de Janeiro kremom za tijelo.
Brend najavljuje kako međunarodna isporuka krenula, ali da će se odvijati do prosinca ove godine, zato, strpljenja!

Linker
05. rujan 2024 11:15