Princeza Kate Middleton na finalu Wimbledona

 ANDREJ ISAKOVIC AFP
Beauty inspiracija

Botoks efekt bez injekcija: Doznajte sve o serumu na čije se znanstveno potvrđene rezultate navodno oslanja Kate Middleton

Radi se o preparatu koji na prirodnoj bazi učinkovito zaglađuje kožu, a njegov glavni sastojak je spilanthol, anestetik koji opušta mišiće i smanjuje bore.

Radi se o preparatu koji na prirodnoj bazi učinkovito zaglađuje kožu, a njegov glavni sastojak je spilanthol, anestetik koji opušta mišiće i smanjuje bore.

Estetska medicina napreduje svakog dana, a oni najtraženiji zahvati odnose se, dakako, na pomlađivanje lica. I dok jedni biraju nešto invazivnije tretmane poput kirurških intervencija, drugi injekcije, neki se, pak, radije odlučuju za proizvode koji daju anti-age rezultate. Je li ili nije - bilo je glavno pitanje kada se, nakon mjeseci izbivanja iz javnosti zbog borbe s rakom, 15. lipnja princeza od Walesa pojavila na najslavnijem balkonu na svijetu prilikom proslave Trooping the Colour, a zatim i na finalu Wimbledonea - i kada su mnogi na društvenim mrežama njezin lijep izgled smatrali posljedicom operacije facelifta. No, navodno Kate nije pobornica estetskih zahvata, a za zategnutiju kožu lica koristi Biotulin Supreme Skin Gel, serum koji se u beauty svijetu često naziva "botoksom u bočici".

image

Princeza Kate Middleton stigla je na finale Wimbledona

ANDREJ ISAKOVIC AFP

Zapravo se radi o serumu koji na prirodnoj bazi učinkovito zaglađuje kožu, a njegov glavni sastojak je spilanthol, anestetik koji opušta mišiće i smanjuje bore, naročito one koje je javljaju oko okoloočnog područja i obrva.

Proizvođač ga opisuje kao prvu prirodnu alternativu injekcijama koja smanjuje bore i učvršćuje kožu u samo 60 minuta, a učinkovit je tako što inhibira mikro-kontrakcije kože zahvaljujući Spilantholu, prirodnom anestetiku dobivenom iz biljke Acmella Oleracea koju kod nas zovu i zubobiljka. Mišići su opušteni, bez paralize, piše na stranici brenda, što održava elastičnost kože. Učinkovitost proizvoda može se dodatno zahvaliti i kombinaciji hijaluronske kiseline te ekstrakta biljke zupčice (Imperata cylindrica) što pruža intenzivnu, dugotrajnu hidrataciju do 24 sata.

Supreme Skin Gel obećava i ispraviti nepravilnosti kože te pružiti prirodni sjaj za trenutno glađi i mlađi izgled, a serum je prikladan za sve tipove kože.

image

Biotulin Supreme Skin Gel 15 ml (49 eura)

BIOTULIN

Tvrdnje o učinkovitosti proizvoda, navodi proizvođač, potvrđene su od strane uglednog nezavisnog njemačkog dermatološkog instituta poznatog po kozmetičkim istraživanjima i čija su istraživanja pokazala smanjenje bora za 25 posto unutar 8 sati od prve primjene, uz daljnje smanjenje nakon 20 dana korištenja.

Supreme Skin Gel ima fluidnu teksturu koja pruža osvježavajući osjećaj te ne sadrži sulfate, parabene, mirise, silikone i nije testiran na životinjama.

Kako se nanosi?

Serum koji koristi princeza od Walesa ujedno je i sasvim jednostavan za nanošenje. Jednu kap Biotulin gela potrebno je ravnomjerno nanijeti na lice i vrat te ga nježno umasirati u kožu. Koža će biti vidljivo čvršća i sjajnija, a najbolji su rezultati zabilježeni kad se koristi nakon nanošenja dnevne kreme.

Linker
12. rujan 2024 12:39