UFC

Zaiskrilo je na relaciji Garry-Strickland: ‘Tužit ću te!‘, ‘Nadam se da imaš dobar predbračni!‘

Sean Strickland

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Strickland je Garryja upozorio na neke stvari, a ovaj ga želi tužiti

Na popisu boraca UFC-a nećete naći puno otvorenijih boraca od Seana Stricklanda i Iana Garryja. Imajući to na umu, bilo je samo pitanje vremena kada će jedan od njih imati nešto za reći o drugome, a prvak srednje kategorije prvi je povukao potez. Strickland je imao neka, u najmanju ruku kontroverzna mišljenja, posebno kada su u pitanju žene.

Na društvenim mrežama iznio je svoje mišljenje o Garryjevom odnosu sa suprugom Laylom Anna-Lee koja se često viđa u njegovm društvu na društvenim mrežama i tijekom "fight weeka":

"Znate da nikad ne govorim o djevojkama boraca, ali je*i ga... Skoro da mi je žao zbog Iana Garryja u ovom trenutku. Oprosti brate, svima nam se to jednom dogodi. Nadam se da imaš dobar predbračni..."

Strickland nije završio jer je svojoj objavi na društvenim mrežama u videu dodao dodatni kontekst. Prvak srednje kategorije prisjetio se svog prvog susreta s Garryjem i njegovom suprugom gdje je, kako tvrdi, od samog početka znao da nešto ne štima. Zatim nastavlja govoriti o pomalo čudnim okolnostima koje su izašle u javnost o njihovoj vezi, od toga da Irac uzima prezime bivšeg partnera svoje sadašnje supruge do otkrića da je ona napisala knjigu o ulasku u vezu s mladim i perspektivnim sportašem.

Ako je ikada postojao itko tko će sve ovo iznijeti u javnost, mogli ste računati na to da je to Strickland.

"Ljudi, nikad ne govorim ni o čijim supružnicima, ali ovo nije u redu. Moram razgovarati o tome. Ian Garry, sjećam se kad sam te upoznao, čovječe, bilo je u New Yorku. Bio si s ovom finom djevojkom. Svi smo dobro vidjeli, ali sjećam se da sam pomislio da ima nešto u vezi te žene što nije je**no u redu. Način na koji je hodala, izgledala i govorila, znao sam to. Sada saznajem da imaš 26 godina, a ona je**nih 40. Bivši muž živi s tobom, ti si uzeo prezime."

Garry je rekao da će ga tužiti zbog tih izjava, a kako će se situacija rasplesti, ostaje za vidjeti u naredno vrijeme.

Linker
20. rujan 2024 03:02