UFC

White otkrio kako će osigurati uvjete za borce: 'Mi takve stvari radimo već 20 godina'

Dana White
 Screenshot/Youtube
Nešto o sigurnosnim uvjetima UFC 249 priredbe te tri priredbe koje će se nakon nje također održati u Jacksonvilleu, rekao je predsjednik UFC-a Dana White u razgovoru za TMZ. Otkrio je kako na tom polju ne namjeravaju štedjeti te da će se maksimalno pobrinuti oko baš svakog detalja.

Još otkako je planirao održati priredbu 18. travnja, Dana White govori kako je UFC-u sigurnost svih sudionika od samog početka prioritet te kako se upravo zbog toga mogu jako dobro prilagoditi trenutnim okolnostima. To mu za prvu planiranu priredbu nije upalilo kao referenca da istu održi, no čini se kako sada sve ide u dobrom smjeru za najveću svjetsku borilačku promociju po pitanju svibanjskog programa.

Nešto o sigurnosti na priredbama u Jacksonvilleu, White je rekao u razgovoru za TMZ.

"Imat ćemo maksimalno moguće sigurnosne uvjete. Mi smo oduvijek radili u sigurnim uvjetima. Pogledajte normalne poslove, sve one koji sad moraju brinuti o svim sigurnosnim sitnicama, onako kao što to prije nisu morali. Ali, mi to radimo već posljednjih 20 godina. Ovo za nas nije ništa novo. Potrošit ćemo novca koliko god je potrebno. Imamo vrlo pametne ljude koji već neko vrijeme rade na ovome. Kao što sam rekao, potrošit ćemo koliko god je potrebno da bismo osigurali borcima, kampovima, komisiji, sucima i našoj produkciji bezbrižno vrijeme na priredbi", najavio je White.

Već od ranije je poznato kako će svi sudionici pri dolasku biti testirani na koronavirus te još pokoji put tijekom tjedna. Osim toga, smještaj i hrana su također osigurani tako da dolazi do što manje međusobnih kontakata. Tijekom priredbe, komentatori bi trebali sjediti na udaljenim stolovima, a čak postoji i opcija da ne budu odmah uz Octagon. Još uvijek nije poznato koliko će ljudi biti dozvoljeno u kutu boraca.

Linker
17. rujan 2024 06:18