UFC

White o nadolazećem UFC spektaklu: ‘Već sam uložio 17 milijuna dolara, bit će to najluđa priredba ikada!‘

Dana White

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Fight card‘ Noche UFC eventa u vegaškom Sphereu sadržavat će ukupno deset borbi

Prema riječima Dane Whitea, u rujnu, u nevjerojatnoj areni Sphere nas čeka najveći borilački spektakl ikada viđen. Sponzorirana od saudijskog Riyadh Seasona, Noche UFC priredba zakazana za 14. rujna (uoči meksičkog Dana neovisnosti) imat će manje borbi nego uobičajeni UFC događaj, ali će troškovi organizacije biti astronomski.

Izvršni direktor UFC-a otkrio je u ponedjeljak tijekom gostovanja u emisiji "The Pat McAfee Show" da će ovaj dugoočekivani događaj, poznat i kao UFC 306, imati samo deset borbi na rasporedu.

"Organizirat ćemo deset borbi", rekao je White McAfeeu. "Bit će tu glavna borba večeri, sunaslovna borba večeri, a očito će ovaj raspored biti bogat meksičkim borcima."

White nije otkrio dodatne pojedinosti o ključnim borbama koje će se naći na rasporedu spektakularne priredbe. Poznati novinar, Ariel Helwani, je u ponedjeljak u epizodi emisije "The MMA Hour" izjavio da se razmatraju borba Seana O‘Malleya protiv Meraba Dvalishvilija za naslov bantam kategorije, kao i obrana naslova prvakinje ženske muha kategorije Alexe Grasso, bilo protiv Valentine Shevchenko ili neke druge protivnice.

White je obećao da će UFC-ov izlet u Las Vegasov Sphere biti neusporediv s bilo kojim drugim događajem u povijesti organizacije.

"Već sam uložio 17 milijuna dolara u ovo, a još nismo ni blizu rujna", rekao je White. "Ponavljam vam, bit će to najjedinstvenija i najluđa priredba koju ste ikad vidjeli u sportu."

Prethodno je šest borbi potvrđeno za ovaj događaj koji će se prenositi putem ESPN+ ‘‘pay-per-viewa‘‘. Trenutni raspored Noche UFC priredbe uključuje:

Anthony Hernandez protiv Michela Pereire

Irene Aldana protiv Norme Dumont

Yazmin Jauregui protiv Ketlen Souze

Ignacio Bahamondes protiv Manuela Torresa

Kevin Borjas protiv Edgara Chaireza

Ode Osbourne protiv Luisa Rodrigueza

Linker
07. rujan 2024 09:53