UFC

(VIDEO) Uvijek je napeto: Pogledajte najbolja ovogodišnja sučeljavanja prvaka i izazivača

Stipe Miočić vs. Francis Ngannou

 Screenshot (youtube, Ufc)
Pregršt zanimljivih meča za titulu, ali i sučeljavanja, gledali smo ove godine unutar UFC-a

Točno 20 borbi za pojas, imali smo prilike pogledati u ovoj kalendarskoj godini. Brojne kategorije doživjele su promjene. Alexander Volkanovski, Valentina Shevchenko, Israel Adesanya, Amanda Nunes (u perolakoj kategoriji) i Kamaru Usman zadržali su pojaseve, dok su borci poput Miočića, Blachowicza, Yana i Figueireda gubili svoje titule.

Borbe za pojas često povlače velika rivalstva, a uz njih dolazi i dodatna količina tenzija i intenziteta. Sučeljavanja prvaka s izazivačima ponudila su brojne zanimljivosti i ove godine. Tako je UFC putem svog kanala odlučio pružiti kompilaciju najboljih ovogodišnjih mečeva, no radi se samo o mečevima za titulu.

Dok su Stipe Miočić i Francis Ngannou odradili poprilično mirno sučeljavanje, bez ikakvih tenzija i naguravanja, to nije bio slučaj u brojnim drugim primjerima. Deiveson Figueiredo ničim izazvan odgurnuo je Brandona Morena, no Meksikanac mu je u meču sve naplatio s kamatama.

Derrick Lewis uvijek je svojevrsna tempirana bomba prilikom sučeljavanja, a napetosti nije nedostajalo niti na brojnim drugim sučeljavanjima koja možete pogledati u zanimljivom videu, pri dnu teksta.

Linker
19. rujan 2024 07:22