UFC

(VIDEO) Povratak u kavez sve je bliže: Pogledajte najnoviju snimku Miočićevog treninga

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miočić)
Ponajbolji teškaš svijeta naporno se priprema za sljedeći nastup

Još od kraja trećeg mjeseca 2021. godine, Stipu Miočića nismo gledali unutar kaveza. Hrvatsko-američki teškaš tada je nokautiran od strane Francisa Ngannoua, a dosta dugo nije bilo poznato kakvi su njegovi planovi.

Krajem proteklog mjeseca, Miočić je u razgovoru za Sports Illustrated otkrio kako planira povratak u kavez te da mu je cilj ponovno doći do titule. Nedugo nakon toga, Chris Weidman je otkrio kako Stipe trenutno ima oko 113 kilograma te je upozorio Jona Jonesa.

‘‘Vidio sam da Jones radi na masi, a Stipe je uistinu bio manji. Trenirao sam sa Stipom, on je jedan od mojih momaka. Kriomice je nabio kilažu. Sada ima 113 kilograma i kad god se odluči vratiti, svima će biti problem. Mislim da Jones ne želi tu borbu. Ako misli da će se pojaviti Stipe od 105 kilograma, grdno se vara. On je sada drukčija zvijer.‘‘, poručio je Weidman za MMA Junkie.

O borbi Miočića i Jonesa već neko vrijeme se šuška i do kraja godine moguće je da uspijemo i pogledati taj obračun. Bio bi to uistinu jedan od najvećih mečeva koje UFC može ponuditi, a čini se kako je Miočić u ozbiljnim pripremama.

Njegovi profili na društvenim mrežama, proteklih mjeseci uglavnom su bili ispunjeni raznoraznim reklamama i sponzorskim sadržajem te obiteljskim fotografijama. Mioćić je u svojoj najnovijoj objavi ponudio sadržaj kakav svi čekamo, a radi se o kraćem videu s treninga snage.

‘‘Uz veličinu dolazi i velika odgovornost‘‘, napisao je Stipe u opisu tog videa, a snimka je naišla na oduševljenje brojnih njegovih navijača.

Nadamo se kako će UFC što prije obznaniti povratak Miočića u kavez, bilo to protiv Jonesa ili nekog drugog vrhunskog teškaša. Ipak je Stipe Miočić i dalje najveći teškaš u povijesti UFC-a, a takvog borca želimo što ćešće gledati.

Linker
20. rujan 2024 20:36