UFC

(VIDEO) Nova urnebesna snimka Khabiba i Cormiera: ‘Što je to? Kakve su ti to cipele?‘

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier
 screenshot/Instagram
Čini se da susreti Khabiba Nurmagomedova i Daniela Cormiera nikad nisu nešto uobičajeno

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier sklopili su jednu posebnu vrstu prijateljstva kroz godine tijekom kojih su zajedno trenirali u American Kickboxing Academyju. Danas, kad su obojica u borilačkoj mirovini, njihovi susreti nisu toliko česti, ali možda baš upravo zbog toga prolaze u jedinstvenoj atmosferi.

Nakon što smo već popratili što se dogodilo u trenucima kad je Cormier uručivao Khabibu UFC-ovu nagradu za "Submission godine", pojavila se nova snimka koja je nastala u svlačionici, dan prije priredbe koju su na Fight Islandu predvodili Michael Chiesa i Neil Magny, a na kojoj je svoj prvi UFC nastup odradio Khabibov bratić, Umar Nurmagomedov.

Cormier, danas UFC-ov komentator, je došao pozdraviti ekipu u svlačionicu, a nije prošlo dugo vremena prije nego je Khabib pronašao nešto oko čega bi mogao s Cormierom ući u raspravu. DC je došao vrlo uredno odjeven, u odijelu prikladnom njegovoj funkciji, ali UFC-ov prvak lake kategorije primijetio je kako umjesto cipela na nogama ima tenisice.

"Što je ovo? Kakve su to cipele? Kad se ovako odijevaš, ne možeš to staviti na noge", rekao mu je Khabib, nastavivši: "Postao si viši nivo, sad si na televiziji, ne možeš to raditi."

Krenula je rasprava, a Umar i Usman Nurmagomedov su se dobro zabavljali u pozadini, dok je Cormier prvo pitao Khabiba zašto ga osuđuje, a onda mu je krenuo objašnjavati neke stvari pokazujući fotografije na telefonu.

Sve je to snimao trener Javier Mendez te je objavio na svom Instagramu. Možemo vidjeti vrlo zanimljivu i zabavnu raspravu u kojoj je Khabib povukao neke paralele sa svojim vlastitim "stylingom". Na kraju je Umar Nurmagomedov obećao Cormieru kupiti cipele u vrijednosti 1200 dolara, ako upiše pobjedu u svojoj prvoj UFC borbi. Ne samo da je uspio u tome, nego je spremio i 50 tisuća dolara bonusa za najbolju izvedbu. Naravno, DC je dobio nove cipele.

Pogledajte cijeli spomenuti događaj.

Linker
14. rujan 2024 06:07