UFC

(VIDEO) Ngannou objavio snimku svoje prve nokaut pobjede, očekivano je brutalna

 screeenshot
Pogledajte snimku iz 2014. godine na kojoj se nalazi prva nokaut pobjeda u karijeri danas najubojitijeg MMA borca svijeta, Francisa Ngannoua.

Kroz UFC-ov Octagon prošlo je do sada mnoštvo nokautera, boraca sposobnih jednim udarcem protivnika poslati u zemlju snova, a tribine podići na noge uz oduševljenje na licima. No, nitko od njih nije izgledao tako zastrašujuće kao Francis Ngannou, Kamerunac čiji udarci jednostavno gase protivnike. A takav je prema svemu sudeći od samog početka svoje karijere.

Ovih dana na Twitter je postavio snimku svoje treće profesionalne borbe, prve u kojoj je slavio nokautom. Održala se ona u travnju 2014. godine u francuskom Levalloiseu, a žrtva mu je bio izvjesni Bilal Tahtahi. Francis još uvijek nije bio ubojit kao danas pa je ova borba potrajala nešto manje od četiri minute, no nakon što je njegova šaka pronašla cilj, "Predator" je mogao podići ruke i proslaviti pobjedu kojom je krenuo niz koji ga je uostalom i doveo do UFC-a.

Francis Ngannou na najbolji je način ispunio svoj europski, a nakon toga i američki san te je trenutno jedan od najboljih, ali i najuzbudljivijih boraca svijeta. A ovako je sve krenulo!

Linker
21. rujan 2024 10:49